Jongste jeugd (hockeyschool/Puppy's)
Zaterdagcoördinator
Trainers & coaches

vrijdag 30 september 2016
Het aantal gevonden voorwerpen groeit met de dag. Bidons, bitjes, sleutels en diverse kledingstukken worden dagelijks afgegeven aan de bar. Gevonden kledingstukken worden aan de kapstok gehangen  en andere voorwerpen bewaard achter de bar.

Beste Leden,
De samenwerking met Jumbo is sinds vandaag naar een nieuw niveau gestegen. Wederom heeft de Jumbo een nieuwe actie in leven geroepen. Als HVS kunnen wij nu ook sparen voor materiaal, denk aan nieuwe doelen hesjes pionnen etc...

vrijdag 30 september 2016
Het seizoen is weer begonnen! Om er voor te zorgen dat alle leden kunnen hockeyen en gebruik kunnen maken van alle faciliteiten op en rond de club zijn er dagelijks vele mensen hard aan het werk. Zo ook de barcommissie.  Chantal, Jaimy, Jan, José, Katinka, Lotte en Sandra zorgen er dagelijks voor dat de bar bevoorraad en geopend is. Een hele klus die zonder de medewerking van ouders/verzorgers en leden niet te behappen is.

De barcommissie heeft in overleg met Het Bestuur het volgende besloten:

woensdag 28 september 2016

Nieuwsafbeelding

Binnenkort een wedstrijd spelen bij HC Schiedam? Let dan even op het volgende. De thuiswedstrijden op HC Schiedam worden tot aan de winter op twee complexen gespeeld.

Op het oude Spiritcomplex dicht bij het clubhuis en voorzieningen (velden 7 & 8) Op het in aanbouw zijnde complex aan de overkant van de Hargalaan op 5 a 10 minuten loopafstand (velden 1 t/m 6)

dinsdag 27 september 2016

Nieuwsafbeelding

HV Spijkenisse - plaatjes sparen bij Jumbo!
In Samenwerking met alle Jumbo vestigingen in Spijkenisse wordt een lokale plaatjesactie opgezet waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

dinsdag 27 september 2016

Nieuwsafbeelding

Vanaf deze week trainen we op vrijdag weer volgens het schema zonder GoalieWorks.
Alleen is er in het schema (op vrijdag) een kleine wijziging doorgevoerd.
Kijk in de bijlage welke wijzigingen het betreft.
Deze wijziging zal ook in de HVS App doorgevoerd worden.

De TC

donderdag 22 september 2016

Nieuwsafbeelding

De nieuwe groep cursisten gaan binnenkort van start om hun scheidsrechterkaart te behalen. Van de vorige groep cursisten die het examen hebben behaald liggen er nog steeds niet afgehaalde scheidsrechterkaarten.

Heb je dus de kaart nog niet opgehaald, dan deze graag zo spoedig mogelijk ophalen bij de bar.

Beste Leden,

Eerdaags worden de laatste reminders gestuurd met betrekking tot de contributie. Bij het uitblijven van betaling zal HVS over moeten gaan tot schorsingen, uiteraard willen we dit graag voor zijn.

Mocht de factuur nog niet betaald zijn of is er geen afspraak gemaakt hierover, het vriendelijk verzoek dit als nog te regelen.

Voor vragen:  penningmeester@hvspijkenisse.nl

Nieuwsafbeelding

Goed nieuws voor degene die zich 30 augustus een nieuw bitje hebben laten aan meten tijdens de jaarlijkse hapdag.

De bitjes zijn klaar en kunnen vanaf aankomende zaterdag 24 september worden opgehaald in het clubhuis bij de bar.

Veel plezier met jullie nieuwe bitje!

woensdag 21 september 2016
Beste leden wij zijn met spoed op zoek naar leden die op zaterdag onze nieuwe scheidsrechters willen begeleiden. Het is belangrijk dat deze nieuwe krachten een goede begeleiding gaan krijgen om in het vervolg op een juiste en zelfverzekerde manier een wedstrijd te kunnen fluiten.
 U kunt zich aanmelden via secretaris@hvspijkenisse.nl  alvast bedankt voor de medewerking

woensdag 14 september 2016
De Technische Commissie kent een aantal wijzigingen.

Pascal Dijkens neemt per half oktober het stokje over van Ard van Meijeren als lijncoördinator Jongens. Maarten Duivestein en Marleen Bouthoorn worden lijncoördinatoren meisjes D en C.
Warm welkom aan Pascal, Maarten en Marleen. En dank aan Ard voor afgelopen periode.

Patrick Schmidt wordt bestuurslid Jeugd en is vooralsnog lijncoördinator jongste jeugd.

woensdag 31 augustus 2016
Beste keepers
In de bijlage vinden jullie de indeling voor de keepers trainingen De trainingen zullen aanstaande vrijdag beginnen

Het bestuur wenst iedereen heel veel plezier

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB