Junioren (meisjes)
Junioren (meisjes-D)

donderdag 25 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Binnenkort een wedstrijd bij De Kieviten? Houdt dan rekening met oponthoud.

Het parkeerterein van o.a. De Kieviten aan de Dr. Mansveltkade in Wassenaar wordt vernieuwd. De accommodatie is gedurende de werkzaamheden wel bereikbaar, maar mogelijkerwijs dient er verder geparkeerd en dus gelopen te worden. Houdt er rekening mee dat dit 10 minuten extra kan kosten.

Het streven van de aannemer is om de werkzaamheden eind september afgerond te hebben.

dinsdag 23 augustus 2016
Er zijn een aantal meldingen binnen gekomen over een foutmelding bij het aanmelden voor de hapdag, dank hiervoor! Er is inmiddels contact geweest met de leverancier van de bitjes en naar verluidt zijn de problemen verholpen.

Mocht je dus toch nog problemen ondervinden, laat het dan even weten via webmaster@hvspijkenisse.nl

maandag 22 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 3 september aanstaande komt een instructeur van de Hockey Academy ons uitleggen hoe we het beste de HA kunnen inzetten om leuke, leerzame en afwisselende trainingen te geven, waarbij wordt doorgebouwd op wat eerder is aangeleerd. De workshop wordt gehouden bij HVS vanaf 12:00 uur tot ongeveer 13:30 uur.

vrijdag 19 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Het schema wat vorige week gepubliceerd is, is iets gewijzigd.
Daarmee is het vorige schema komen te vervallen en is deze versie (20160819) nu actueel.

De TC

woensdag 10 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Dinsdagavond 30 augustus is er weer gelegenheid om op de club een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer. Tussen 18:30 en 20:30 uur kunt u vrij binnen lopen in het clubhuis.

Voor bijna elk gebit is er een passend bitje, dus zowel voor een volgroeid gebit, melkgebit, wisselgebit en ook voor slotjesbeugels.

donderdag 18 augustus 2016

Nieuwsafbeelding

Vanaf seizoen 2016/2017 is er een wijziging met betrekking tot het invullen van de spelerslijsten op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)

Afgelopen seizoen stonden alle spelers van het team standaard aangevinkt en was het de bedoeling dat de coach/aanvoerder per wedstrijd vooraf de spelers die niet mee speelden "uit zou zetten”. Omdat dit vaak werd vergeten en er veel vragen achteraf waren over wie er daadwerkelijk hadden gespeeld is dit veranderd.

maandag 8 augustus 2016
Voor degene die zijn of haar agenda alvast willen gaan vullen, hieronder de wedstrijdendagen voor komend seizoen. Hiermee kun je alvast je weekendjes weg en vakanties om de wedstrijden heen plannen.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB