Rijschema in wedstrijdschema?
Log in op mijn HVS en klik op rijschema (alleen voor teamondersteuners).
Nog geen verslagen.
Trainers & coaches
Scheidsrechterscommissariaat
Praktijkbegeleider
Zaterdagcoördinator
Jongste jeugd (hockeyschool/Puppy's)
Junioren (meisjes)
Junioren (meisjes-A)
Trainingscoördinator
Facilitair
Bar
Technisch commissaris

vrijdag 24 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Naar onze HVS leden (of naar de ouders/verzorgers) die de afgelopen maanden 15 jaar zijn geworden is een belangrijke email gestuurd vandaag...

Benieuwd check je mailbox of vraag je ouders/verzorgers vandaag nog naar de inhoud!

woensdag 22 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Na al het verzamelen en plakken heeft bijna iedereen wel zo'n mooi stapeltje met dubbele plaatjes en missen we allemaal nog een aantal plaatjes die we maar niet krijgen. Dus een mooie gelegenheid om een ruildag te organiseren om zo ieders album vol te krijgen.

Volgende week woensdag, 1 maart, organiseren we deze ruildag. Vanaf 15:00 uur 's middags kunnen alle kinderen komen ruilen in het clubhuis en we gaan door tot in de avond voor de ouderen.

donderdag 16 februari 2017
HockeyPraktijk in de ClubApp
Goed nieuws! De mobiele omgeving van HockeyPraktijk (voorheen Hockey Academy) is nu bereikbaar via de HVS ClubApp (via de knop 'Meer'). Ben je ingelogd bij de ClubApp dan ben je ook automatisch ingelogd bij HockeyPraktijk. Je maakt verder gebruik van de ClubApp zoals je gewend bent.

dinsdag 14 februari 2017
De voorbereiding voor de tweede helft van het veldseizoen is weer gestart. Dus binnenkort gaan ook de keeperstrainingen onder leiding van GoalieWorks weer beginnen.

Bij Goalie Works wordt er veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast wordt er ook veel aandacht aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen besteed.

dinsdag 14 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Nieuwe afvalcontainers De opvallende kijker op ons hockeycomplex heeft ze natuurlijk al zien staan, de afvalcontainers binnen en buiten met de oranje deksels. Dit zijn de PMD-afvalbakken, want vanaf heden gaat ook HV Spijkenisse het afval gescheiden inzamelen. We doen dit niet alleen voor het milieu maar ook om de kosten van onze afvalverwerking laag te houden. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we de hulp van alle leden en gasten nodig. Help jij ook mee?!

Nieuwsafbeelding

Vandaag viel ook de beslissing voor dames 2. In een rechtstreeks duel tegen de op twee punten staande belager Rotterdam werd de titel veilig gesteld door een mooie 3-2 overwinning!

JB1 kon de titel niet meer binnen halen maar voor de tweede plaats werd tot op de laatste dag geknokt. Met een overwinning op Rotterdam en een gelijkspel tegen Souburgh werd de JB1 knap tweede!

Nieuwsafbeelding

Opnieuw feest bij HVS. De kanjers van de JC2 zijn vandaag zaalkampioen geworden!! De laatste 2 wedstrijden waren weer een lust voor het oog van het enthousiaste publiek dat in grote getalen naar Capelle a/d IJssel was gekomen. De eerste wedstrijd werd met prachtig samenspel glorieus gewonnen met 8-0. De 2e wedstrijd was erg fysiek maar HVS kwam eruit met 1-1. Trots kunnen we zeggen dat onze jongens met de minst gepasseerde verdediging en een doelsaldo van 46 echte kampioenen zijn. Dus....taart, bubbels en natuurlijk een

Nieuwsafbeelding

De meisjes A1 heeft zaterdag een hockeyclinic op het ijs gehad. Als start van de 2e seizoenshelft zijn de meiden op teamuitje gegaan.

Eerst een ijshockeyclinic in Dordrecht van een proffesionele ijshockeytrainer en daarna lekker eten bij La Vista. Het hockeyen op het ijs is toch wel andere koek.

Het schaatsen, vallen, bodychecks, hanteren van een ijshockeystick...het was super gaaf om te doen. Nu de focus op de voorbereiding van de 2e seizoenshelft!

maandag 6 februari 2017

Nieuwsafbeelding

Ben je op zoek naar een leuk toernooi? Op de HV Spijkenisse- website [toernooien & kampen] => [extern] kun je een aantal toernooien met een link naar meer info vinden.

Op de HVS-app staan nog meer toernooien met handige filters om te zoeken naar de toernooien voor de juiste doelgroep.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

Mini van de week sponsor

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB