Teamfoto uploaden?
Ondersteuners loggen in en plaatsen bij Overzicht onder Ik.
Natuurlijk een kopie naar de webmaster.
Nog geen verslagen.

vrijdag 21 april 2017
Cornwall Hill is een college school uit Zuid-Afrika welke gevestigd is tussen Johannesburg en Pretoria. Zoals in veel landen wordt ook hier sport door de jeugd niet beoefend vanuit sportverenigingen maar wordt dit vanuit scholen georganiseerd. Zoals in veel voormalig Britse koloniën wordt ook op deze school hockey gespeeld.

woensdag 19 april 2017
Op zondag 7 mei is er bij HVS weer een Shoot Out competitie.

Er wordt om 15:30 uur begonnen en de eindtijd is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Iedereen vanaf de tweedejaars E tot en met A-jeugd kan medoen, mits je op zaterdag 24 juni 2017 nog geen 17 jaar bent

dinsdag 18 april 2017
De afgelopen weken heeft HVS het zwaar voor haar kiezen gehad. Op verjaardagen en in gesprekken met derden moest je telkens uitleggen wat er was gebeurd, hoe het allemaal kon plaatsvinden en of er nog wel een toekomst is voor onze mooie club. Je telkens moeten verdedigen en het positieve denken uitstralen; het kostte soms behoorlijk veel moeite. Als co-coach van de meiden MA1 wil je hockeyen, punten pakken en werken aan een nieuwe lichting.

vrijdag 14 april 2017

Nieuwsafbeelding

In verband met het Paasweekend en de komende meivakantie is het sportpark beperkt geopend.

Kijk hieronder wanneer het clubhuis en sportpark open en gesloten is. Mocht je toch willen trainen dan dien je vooraf contact op te nemen met Jan Hofman.

Goede vrijdag 14 april
Gesloten
Zaterdag 15 april
09:00 - 15:00 open ivm wedstrijden
1e Paasdag zondag 16 april
Gesloten

donderdag 13 april 2017

Nieuwsafbeelding

Vind je oliebollen en appelflappen niet lekker, wil je geen tegeltje aan de muur, is Zumba echt niks voor jou of ben je te oud voor de dames1 hockeyclinic? Dan kun je altijd nog de club financieel steunen via de doneeractie.   Heb je als team een leuk plan om geld bij elkaar te krijgen zoals, auto's wassen, lege flessen verzamelen of wil je gewoon een deel van je zakgeld geven om de club financieel een steuntje in de rug te geven, maak dan gebruik van deze mooie doneeractie. Verzamel samen of alleen geld in en doneer dit via de

woensdag 12 april 2017

Afgelopen vrijdag 7 april was het zover. Zumba les !!!! Melanie van Melanie in Motion organiseerde een zumba les waarbij alle opbrengsten naar HVS ging.

De les ging gelijk swingend van start en er werd volop gezweten. Al dansend heeft iedereen aan haar/ zijn conditie gewerkt. Erg leuk! In totaal is er €325 opgehaald.

Ter afkoeling konden we na afloop een ijsje halen bij de IJstuk. Ook daarvan ging een gedeelte van de opbrengt naar HVS en is er nog eens €40 opgehaald.

zondag 2 april 2017

Nieuwsafbeelding

Na een periode van afwezigheid zijn we weer gestart met Puppy hockey!

Puppy hockey bij HVS is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar oud. Het idee is dat ze lekker buiten bezig zijn, kennismaken met hockey en vooral heel veel plezier hebben …

woensdag 29 maart 2017

Nieuwsafbeelding

Met ingang van 1 april 2017 wordt de tijdelijke verkeerssituatie, waarin de Anthony Fokkerweg toegankelijk is voor doorgaand autoverkeer, opgeheven. Dit betekent dat het paaltje in de weg definitief omhoog gaat. Daarmee sluit de verkeerssituatie aan op de rest van de TU Delft campus, waar een doorsteek door het groene en autoluwe middengebied rondom de Mekelweg niet mogelijk is.

woensdag 29 maart 2017

Nieuwsafbeelding

Zoals eerder vermeld, bouwt HC Hoeksche Waard een nieuw clubgebouw. Wegens deze nieuwbouw is het vrijwel onmogelijk voor bezoekende clubs om nog op het terrein van Hoeksche Waard te parkeren en wordt dit ten zeerste afgeraden.

Je kunt nu GRATIS parkeren op het naast gelegen parkeerterrein van Recreatieoord Binnenmaas.

De slagboom gaat open zodra je een inrijkaart trekt. Ruil deze inrijkaart vervolgens om bij de bar van het tijdelijk clubhuis voor een gratis uitrijkaart.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

Mini van de week sponsor

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB