Zomeravondhockey

vrijdag 14 augustus 2020   |   19:30 - 22:00   |   Clubhuis, Jumboveld, Raboveld, UP Veld


Vorig jaar door de aanleg van de nieuwe hockeyvelden kon de Zomeravondhockey een jaartje geen doorgang vinden, maar dit jaar is de Zomeravondhockey weer helemaal terug!

Op de vrijdagavonden vanaf 17 juli tot en met vrijdag 21 augustus zal de Zomeravondhockey plaats vinden. Ben je dus niet met vakantie en heb je zin om een balletje te slaan, dan ben je welkom!

De Zomeravondhockey is toegankelijk voor alle hockeyspelers. Dus voor zowel jeugd, senioren en veteranen. Wil je buurman of jouw vriendje of vriendinnetje ook eens bij HVS een balletje slaan, dan mag je deze ook weer meenemen. Jongste Jeugd is uiteraard ook welkom maar dienen zelf voor begeleiding/toezicht te zorgen. 

Dus heb je zin om nog lekker door te trainen of onderling een leuk potje hockey te spelen met na afloop een lekker drankje op het terras? Kom dan op vrijdag naar de gezellige HVS Zomeravondhockey. Oud en jong door elkaar en het liefst met mooi weer.

Mochten de weersverwachtingen dus danig slecht zijn, dan zullen we via de HVS-app laten weten dat de avond niet door gaat. 

We hopen op mooi weer en wederom gezellige ongedwongen avonden!