Jouw video / slideshow op YouTube?
Neem contact op met de webmaster.

dinsdag 4 december 2018

Nieuwsafbeelding

Komende donderdag 6 december 2018 om 20:30 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering. Alle leden en de ouders van jeugdleden hebben toegang tot deze ledenvergadering.

De agenda, toelichting op de agenda, de notulen van de vorige vergadering en andere relevante stukken zijn beschikbaar na inloggen in LISA-team via de website.

Log in met je inloggegevens (dezelfde inloggegevens als voor de HVS-app) rechtsboven via de website  www.hvspijkenisse.nl

dinsdag 27 november 2018

Nieuwsafbeelding

HockeyPraktijk heeft voor de zaalperiode ook weer complete leerlijnen klaar staan. Voor elke leeftijdscategorie is er een leerlijn. Ieder team op jouw vereniging traint periodiek, zaalspecifieke technische- en tactische vaardigheden. Het aanleren, verbeteren en toepassen van zowel technische als tactische vaardigheden wordt wekelijks getraind in dynamische oefenvormen.

woensdag 21 november 2018

Nieuwsafbeelding

Op dinsdagavond 11 december om 20:00 uur zal Wietske IJzerloo aanwezig zijn in het clubhuis om de wijzigingen van de zaalregels te bespreken en verdere uitleg te geven over hoe de regels dienen te worden toegepast.

Spelers, speelsters, trainers, coaches, scheidsrechters en ouders zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en vragen te stellen als er regels niet helemaal duidelijk zijn.

maandag 19 november 2018

Nieuwsafbeelding

Met de ondertekening van het contract wordt de samenwerking tussen onze hockeyvereniging en die van bestaande hoofdsponsor Rabobank Voorne-Putten Rozenbrug voor één jaar verlengd.

Een mooi gebaar van onze huisbankier om samen ook dit seizoen weer leuke dingen te gaan doen. Zo zijn onze beide selectieteams inmiddels voorzien van gesponsorde kleding, hangen de reclameborden er prima bij, is de Rabobankvlag in de top gehesen en heet ons eerste veld ook dit seizoen ‘het Rabo-veld’.

zondag 4 november 2018

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 15 december organiseert HV Spijkenisse speciaal voor haar juniorleden (D- t/m A-jeugd) het IJspegel Feest.

Vanaf 20:00 uur barst het feest los en om 23:00 uur is het afgelopen. Kom gezellig met al jouw teammaatjes om de komst van de winter te vieren. Schrijf je in via de inschrijflijsten in de hal van het clubhuis of door het sturen van een email naar [email protected]

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring