Oud papier?
De clubcontainer weet er wel raad mee!
Nog geen verslagen.
Jongste jeugd coördinator

maandag 20 augustus 2018

Nieuwsafbeelding

Voor onze jeugdleden is helaas al weer de laatste week van de zomervakantie aangebroken. Vanaf volgende week de start van een nieuw schooljaar, maar gelukkig ook weer de start van een nieuw hockeyseizoen!

Een aantal teams zijn op eigen initiatief al begonnen met trainen en sommige hebben al een oefenwedstrijd achter de rug. Maar vanaf volgende week maandag starten alle teams officieel volgens het trainingsschema.

zaterdag 18 augustus 2018

Nieuwsafbeelding

De KNHB heeft afgelopen week de definitieve competitie-indeling bekend gemaakt. De indeling kun je terugvinden via de HVS-app, website of de KNHB-app.

Bij de D-lijn is vorig jaar al ingevoerd dat er eerst twee keer een halve competitie wordt gespeeld van 5 wedstrijden en daarna een hele competitie van 10 wedstrijden wordt afgewerkt. Dit jaar is de opzet van de C-lijn ook gewijzigd. De C-lijn speelt twee keer een hele competitie van 10 wedstrijden.

maandag 6 augustus 2018

Nieuwsafbeelding

Op dinsdag 28 augustus is het weer mogelijk om tijdens de jaarlijkse bitjes hapavond, een afdruk te maken voor een professionele gebitsbeschermer.
Van 18:30 tot 20:30 is onze sponsor Orthodontist W.A. Verhoef aanwezig om in samenwerking met SPTL de afdrukken te verzorgen.
Voor bijna elk gebit is er een passend bitje, dus zowel voor een volgroeid gebit, melkgebit, wisselgebit en ook voor slotjesbeugels.

donderdag 12 juli 2018

Nieuwsafbeelding

Ook dit jaar wordt door een aantal vrijwilligers weer de gezellige Zomeravondhockey georganiseerd. Op de vrijdagavonden vanaf komende vrijdag tot en met vrijdag 24 augustus zal de Zomeravondhockey plaats vinden. Ben je dus niet met vakantie en heb je zin om een balletje te slaan, dan ben je welkom!

donderdag 12 juli 2018

Nieuwsafbeelding

Met het bekend zijn van de teams zijn er wellicht al coaches, begeleiders, ouders en/of vrijwilligers die zich willen hardmaken voor de sponsoring van teams. Zo hebben wij vorig jaar 16 teams gehad met een sponsor van wedstrijdshirts, trainingspakken, een sporttas of een sweater/ hoodie. Geweldig! Dit soort extraatjes maken het leuk voor de teams, de spelers en de naamsbekendheid van de sponsor of gulle gever. Daarnaast geeft een mooi aangekleed en verzorgd team ook een goede indruk.

dinsdag 10 juli 2018

Nieuwsafbeelding

In de bijlage kunnen jullie het CONCEPT trainingsschema vinden welke vanaf maandag 27 augustus van kracht zal zijn.

Let wel dit is slechts een concept! Nog niet alle teams zijn voorzien van trainers en er zullen dus zeker nog wijzigingen kunnen plaats vinden na aanleiding van het invullen van de openstaande trainers vacatures.

woensdag 4 juli 2018
Met acht teams stonden ze er klaar voor; sponsors, politieke partijen en onze veteranen. De band ‘Rehearsed’ was er ook klaar voor en de dames en heren van onze selectieteams hadden de organisatie strak in handen. De weergoden hadden er ook zin in dus na de openingswoorden van voorzitter Pieter gingen de teams op twee velden de strijd aan. Het blijft altijd een leuk schouwspel om getrainde hockeyers en goedwillende recreanten met weinig ervaring lekker aan de gang te zien gaan. Met soms handen verkeerd aan de stick, een onwennige

donderdag 28 juni 2018

Nieuwsafbeelding

Vanaf 29 juni zijn wij, bestuur en commissies, met zomerreces. We gaan genieten van onze welverdiende vakantie en zijn daarom beperkt bereikbaar. Achter de schermen gaan we natuurlijk wel gewoon door met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De trainingen zullen, behalve voor dames 1 en heren 1, weer starten in de week van 27 augustus.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen.

maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring