Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Flats
Wedstrijd verslagen
VACATURES
Secretariaat
Begeleider jonge scheidsrechters
Activiteitencommissie
Voorzitter activiteitencommissie jongste jeugd
Activiteitencommissie
Voorzitter activiteitencommissie junioren
Bestuur
Vrijwilligers Commissaris
Activiteitencommissie
Lid activiteitencommissie junioren
Beroepscommissie
Lid beroepscommissie
Facilitaire Commissie
Lid onderhoud
Beroepscommissie
Voorzitter beroepscommissie
Technische Commissie
Jongens coördinator
Activiteitencommissie
Voorzitter activiteitencommissie senioren
Activiteitencommissie
Lid activiteitencommissie jongste jeugd
Algemene zaken
Voorzitter normen & waarden commissie
Technische Commissie
Trainers- & coaches coördinator
Financiële Commissie
Financiële administratie functionaris
Technische Commissie
Meisjes AB coördinator
Technische Commissie
Trainers- & coaches coördinator
Activiteitencommissie
Vrijwilligers Commissaris
Financiële Controlecommissie
Lid financiële controlecommissie
Activiteitencommissie
Lid activiteitencommissie senioren
Financiële Controlecommissie
Voorzitter financiële controlecommissie
Algemene zaken
Lid normen & waarden commissie
Algemene zaken
Lid jeugdbestuur
Algemene zaken
Voorzitter jeugdbestuur
Facilitaire Commissie
Lid groenvoorziening
Op Stapel
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Laatste nieuws

vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsafbeelding

We zijn voor op korte termijn op zoek naar één of meer fotografen die komend weekend en/of volgend weekend foto's kunnen maken op ons sportcomplex.

Voor een update van onze website hebben we op korte termijn het volgende nodig:

- sfeerfoto's in/om het clubhuis, en langs het veld en op het veld - actie foto's (jongste jeugd zaterdag vanaf 09:00 uur) - actiefoto's (junioren zaterdag) - actiefoto's (senioren zondag) - minimaal 1920 x 1080 pixels

 
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Vanwege beschikbaarheid van beoordelaars worden de selectietrainingen voor meisjes A gehouden in de week van 11 juni. Dat is een week later dan de eerdere planning. De speelsters die hiervoor worden uitgenodigd ontvangen binnenkort bericht hierover.

 
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Aan de daarvoor in aanmerking komende trainers van onze jeugdteams is een email met het declaratieformulier toegezonden. Check dus je email en eventueel spambox. Heb je niets ontvangen, stuur dan emailtje naar [email protected]
 
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.


Drinkpauze inlassen boven 27ºC

 
donderdag 24 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Afgelopen meivakantie werd er door een aantal jeugdleden deelgenomen aan een meerdaagse hockeykamp op ons eigen sportpark. Het waren een paar hele leuke dagen met veel hockey maar ook met tijd voor andere leuke activiteiten.

Een aantal foto's zijn terug te vinden via het menu-item fotoalbums (bereikbaar via pulldownmenu " vereniging"  of via deze link .
 
donderdag 24 mei 2018
Zondag 22 Mei werden de NK Shoots Outs gehouden in Pijnacker. HVS Kwam met 5 deelnemers: Lisa Wanner, Alessandra Lebbe, Luna vd Boogaard, Davis Steel en Lucas Switsar.

Ze hadden er heel veel zin in. Onze drie meiden mochten meteen beginnen. Na een spannende eerste ronde waren ze alle drie net niet door en mochten ze het nog een keer proberen in de herkansing.

Toen was het tijd voor de jongens. Maar ook David en Lucas lukte het helaas niet om in een keer door te gaan na de halve Finale.

 
dinsdag 22 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Heb je dit seizoen het scheidsrechtersexamen met goed gevolg afgelegd en ben je nog niet in het bezit van je scheidsrechterskaart, dan kun je deze ophalen bij de bar in het clubhuis.
 
woensdag 16 mei 2018
De afgelopen periode is de TC druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Naast alle teamindelingen en trainingsschema’s betekent het ook dat we druk bezig zijn geweest om de begeleiding van onze eerste teams rond te krijgen.
 
 
dinsdag 15 mei 2018

Nieuwsafbeelding

De  voorlopige  teamindeling voor seizoen 2018-2019 is klaar. In goed overleg met alle aanvoerders is er een teamindeling gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen van alle spelers.

Voor de dames betekend dit dat er 5 dames teams en 1 veterinnen team zijn. De afvallers van de selectie van dames 1 worden in één van de andere dames teams geplaatst, ook hierbij kan weer een voorkeur worden uitgesproken.

 
vrijdag 11 mei 2018


Vrijdag 1 juni om 20.00 uur is het zover! De derde editie van de HVS Pubquiz.

Na het succes van vorig jaar zal er door het team van IQuizzen een vervolg worden georganiseerd op de HVS Pubquiz! In teams van 5 personen zal er weer gestreden worden voor de eeuwige roem.

Er is nog nooit een beter excuus geweest om een gezellige avond te hebben!

 
dinsdag 8 mei 2018
Terwijl het seizoen nog in volle gang is en er nog veel trainingen en wedstrijden in de planning staan, is de TC achter de schermen al een tijdje bezig met de teamindelingen voor het volgende seizoen (2018/2019). In dit bericht eerst de planning en daaronder een korte toelichting.
 


Belangrijke data teamindelingen junioren meisjes


 
 
vrijdag 11 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Mocht je besloten hebben om niet langer door te gaan met hockey bij HV Spijkenisse, dan vinden wij dat erg jammer. We hopen dat je een leuke tijd hebt gehad en dat je later nog steeds met plezier kunt terug kijken op de periode dat je deel uit maakte van de HVS Familie.

Zorg in ieder geval dat je tijdig op zegt. Hiermee voor kom je dat je lidmaatschap weer verlengd wordt wat ook inhoudt dat er voor dat jaar contributie betaald zal moeten worden. Ook helpt het ons bij het indelen van de teams voor komend seizoen.

 
maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

 
donderdag 26 april 2018


Vrijdag en zaterdag lieten de concurrenten van JB1 allebei 3 punten liggen. Dat betekende dat JB1 op zondag het kampioenschap al binnen kon gaan halen in de uitwedstrijd tegen Ypenburg.

Zoals je al begrijpt is dit ook gebeurd en zijn zij nu al de trotse kampioen van de 3e Klasse Poule A. 

Wil je het hele verslag lezen druk dan door op de link naar het wedstrijdverslag.
HVS is trots op JB1!

 
woensdag 14 februari 2018

Nieuwsafbeelding

Hockey is een prachtige tijdbesteding waar geest en lichaam op een recreatieve manier worden uitgedaagd. Wanneer dit op een gezonde manier gebeurd draagt dit bij aan een langer en kwalitatief beter leven. De omgeving speelt daarbij een belangrijke factor. Onze accommodatie is daar een voorbeeld van.


Geheel in lijn met het genomen besluit op de afgelopen ALV gaan wij de wens van leden, de KNHB, de gemeente en andere organisaties volgen; een deel van ons terrein wordt rookvrij.


 
zondag 22 april 2018

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 23 juni gaan we van start, met de jongste en de oudste jeugd op Hockey vereniging Spijkenisse.

Na enige tijd wachten door het onvoorspelbare weer hier in Nederland kunnen jullie je nu weer inschrijven voor een leuke en leerzame dag hockeyen met de 1.2.3.hockey! methode.

De clinic is voor de D en E jeugd (10:00 uur - 12:00 uur) en voor de A t/m C jeugd (13:00 uur - 15:00 uur).

Inschrijven:

De kosten zijn €25,- per persoon. Inschrijven kan nu via onderstaande link.
 
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Hey fanatieke speler uit de C/D jeugd! Nu het seizoen op z'n einde komt is het weer eens tijd voor een feestje. Hockeyschoenen uit en slippers aan, want op vrijdag 8 juni is er speciaal voor jullie een zomerfeestje georganiseerd!

Een heerlijke frisse cocktail (zonder alcohol) zal bij binnenkomst voor je klaarstaan. Doe je best voor een fleurige en gekke zomerse outfit, zo maken we er een leuke avond van!
 
Hoofdsponsoring
Golden sponsoring


Sponsors Jongste Jeugddag 2018

image/svg+xml

Mini van de week sponsorHVS CLUBAPP


Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB
Sponsoren

Nieuwsfeed
 
Weer & Verkeer

Verkeershinder
Van A naar Beter
Volvo driving Dutch hockey
Verdien € 1000 voor HVS, koop of lease bij Volvo Van der Wulp in Spijkenisse, klik hier
klik hier voor alle informatie over de Volvo clubbonus