Meisjes AB coördinator
10-4-2018  | Nieuwe Clubkampioenen Shoot Out

Afgelopen zondag vonden, onder het genot van een heerlijk zonnetje, de clubkampioenschappen Shoot Out plaats. Het aantal inschrijvingen was helaas niet zo groot, maar ach dan hebben diegene die wel mee doen meer kans om door te gaan naar de districtskampioenschappen welke op zondag 20 mei gaan plaats vinden in Pijnacker.

Spelers/Speelsters
Bij zowel de spelers als bij de speelsters zijn er twee plaatsen te verdienen voor de districtskampioenschappen. Bij de jongens lukte het Lucas Switszar (JC1) om als eerste te eindigen en zo clubkampioen 2018 te worden. David Steel (JC1) legde beslag op de tweede plaats. Zij mogen het tripje naar Pijnacker gaan maken. Scott Vermaat (JC2) die als derde eindigde zal reserve zijn.

Bij de meisjes werd Lisa Wanner (MC2) clubkampioen 2018 door Luna van den Boogaard (MB4) voor te blijven. Als derde en reserve voor de districtskampioenschappen werd Michela Lebbe (MC2).

Keepers/Keepsters
Omdat er geen enkele keeper zich had ingeschreven is er geen clubkampioen bij de keepers. Deze plek zal bij de districtskampioenschappen helaas onbezet blijven. Bij de keepsters waren er twee inschrijvingen. Door het ontbreken van de keepers hebben Alessandra Lebbe (MC1) en Cyra van de Krol (MC4) naast alle shot outs van de meiden ook bij alle shoot outs van de jongens staan keepen. Ze deden het allebei geweldig goed, maar Alessandra wist net even iets meer ballen te stoppen dan Cyra en werd clubkampioen 2018 bij de keepsters.

Alle deelnemers en organisatie van de clubkampioenschappen bedankt voor jullie inzet en alle winnaars gefeliciteerd met jullie clubkampioenschap. Iedereen die naar Pijnacker gaat heel veel succes. We hopen dat jullie het ver gaan schoppen maar vooral veel plezier gaan hebben!