6-6-2018  | Voorlopige teamindeling senioren 2018 - 2019 (update 6 juni)

Laatste update teamindeling is uitgevoerd op 6 juni 2018.

De voorlopige teamindeling voor seizoen 2018-2019 is klaar.
In goed overleg met alle aanvoerders is er een teamindeling gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen van alle spelers.

Voor de dames betekend dit dat er 5 dames teams en 1 veterinnen team zijn. De afvallers van de selectie van dames 1 worden in één van de andere dames teams geplaatst, ook hierbij kan weer een voorkeur worden uitgesproken.

Voor de heren betekend dit dat er 3 heren teams en 1 veteranen team zijn. De afvallers van de selectie van heren 1 worden geplaatst in heren 2 of 3.

Er is geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van alle senior leden. Indien er toch nog andere wensen zijn, stuur deze dan met duidelijke uitleg in een e-mail naar [email protected]

De teamindeling is terug te vinden na inloggen in LISA team, vervolgens via het dashboard naar [club] => [documenten] => [Teamindelingen 2018 - 2019].

Inloggegevens kwijt, stuur een mailtje naar de webmaster voor nieuwe inloggegevens.