4-7-2018  | Afsluitend sponsor -en vrijwilligersavond druk bezocht

Met acht teams stonden ze er klaar voor; sponsors, politieke partijen en onze veteranen. De band ‘Rehearsed’ was er ook klaar voor en de dames en heren van onze selectieteams hadden de organisatie strak in handen. De weergoden hadden er ook zin in dus na de openingswoorden van voorzitter Pieter gingen de teams op twee velden de strijd aan. Het blijft altijd een leuk schouwspel om getrainde hockeyers en goedwillende recreanten met weinig ervaring lekker aan de gang te zien gaan. Met soms handen verkeerd aan de stick, een onwennige slag en hier en daar een voetje speelden de teams menig leuk potje hockey. En zo hoor het ook. Natuurlijk werden hier en daar door de wat meer geoefende spelers wat ego’s op de proef gesteld. En dat mag!

Rond half negen was het de beurt aan onze kampioenen! Want ook dit jaar heeft HVS kampioenen voortgebracht. Met prachtige medailles en een beker kwamen de aanwezige speelsters(-ers) naar voren en werden toegesproken door de voorzitter. En tot slot het welverdiende applaus. En volgend jaar natuurlijk weer knallen!

Met de muzikale klanken van de band op de achtergrond vorderde de avond en werd er zelfs op de bekende ‘oude’ kaskrakers gedanst. Rond 23.00 uur naderde het toernooi z’n eind en werd de winnaar bekendgemaakt. Deze keer geen BP of ONS maar de eigen veteranen mochten de ‘lekker belangrijk trofee’ in ontvangst nemen. En….. aan de veteranen de eer om de 2019 editie te organiseren.

Een geslaagde avond met veel leuke gesprekken en lachende gezichten. Wij gaan even op vakantie maar niet zonder alle vrijwilligers en H1/D1 te bedanken voor de organisatie van dit toernooi.