Geen e-mails van de club?
Controleer je instellingen op de site of de app!
4-1-2019  | FIH Goalkeeper of the Year

Elk jaar organiseert de internationale hockey federatie (FIH) de verkiezing voor de Hockey Star Awards. Hierbij is Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands team, maar ook bekend van de keeperschool GoalieWorks, genomineerd voor de de beste keeper van 2018.

Jullie kunnen nu online op hem stemmen om te zorgen dat hij die welverdiende award ook daadwerkelijk gaat krijgen.

Ga via deze link naar de website van de FIH Goalkeeperverkiezing

Daarnaast als jullie op Pirmin gestemd hebben kun je ook nog kiezen voor de speler en speelster van het jaar waarbij ook Nederlanders genomineerd zijn.

Bij de dames zijn drie van de vijf genomineerde Nederlandse; Eva de Goede, Liedwij Welten en Xan de Waard

Bij de heren is Billy Bakker genomineerd

Daarnaast zijn er ook nog genomineerde voor het opkomend talent. Ook hierbij zijn Nederlanders genomineerd. Marijn Veen en Thijs van Dam.

Alle drie de verkiezingen zijn te bereiken via deze link