Bericht op de website kwijt?
kijk eens via de knop "HOME" links boven bij nieuws of archief.....
4-1-2019  | UPDATE: Wijziging Digitaal Wedstrijd Formulier

UPDATE: Het is de KNHB niet gelukt om de mailtjes met de codes te versturen. LISA heeft dit voor komend weekend op zich genomen. De teambegeleiders ontvangen dus een mailtje van LISA met de codes en niet van de KNHB.

Per 1 januari is het digitale wedstrijdformulier gewijzigd. Werd voorheen gebruik gemaakt van 1 wedstrijdcode, vanaf heden wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende codes. Één code voor de scheidsrechters en voor elk team daarnaast een aparte code.

De verspreiding van de codes gebeurd nu rechtstreeks door de KNHB. De teambegeleiding dienen deze mail te ontvangen. In deze email staat ook de code voor de scheidsrechter. BELANGRIJK: Aangezien de scheidsrechters voor zaalwedstrijden niet worden ingedeeld vanuit HVS dienen teambegeleiders deze code aan hun scheidsrechter door te geven.

Het digitaal wedstrijdformulier is op verschillende manieren bereikbaar. Op de vertrouwde manier via de website, of via de HVS-app (ga naar [meer...] en kies daar [digitaal wedstrijdformulier]) of via https://dwf.hockeyweerelt.nl/

Kies nu voor inloggen en vervolgens voor [account van mijn vereniging], je hoeft dus geen account aan te maken bij knhb.nl of hockey.nl.
Je kunt nu inloggen met je persoonlijke inloggegevens welke je van HVS hebt ontvangen (dezelfde als om in HVS-app of in voor LISA-team in te loggen).

De layout is iets gewijzigd maar er worden nog steeds dezelfde gegevens gevraagd als bij het oude DWF. Kom je er niet uit, kijk dan even de onderstaande handleidingen.

Handleiding teambegeleider