Geen inlogcode ontvangen?
Mail de webmaster!
Ook voor teamondersteuners.
8-1-2019  | Veterinnen handig met de kwast

Zonder onderhoud valt alles uiteindelijk in -of uit elkaar. En dus hebben wij recentelijk een oproep gedaan om onze accommodatie weer een onderhoudsbeurt te geven. En ja hoor, de veterinnen hebben de kwast opgepakt en zijn als eerste vrijwilligers deze week van start gegaan met ammoniak, schuurmachine, roller en kwast om de hal van ons clubhuis eens goed onder handen te nemen. Het ziet er nu al een stuk frisser en beter uit dus dames; geweldig!

Maar we zijn er nog niet. Voor veel teams is het een avondje minder trainen of zitten ouders, na de feestdagen, verlegen om een gezellig avondje met wat andere ouders. Er is nog genoeg te doen dus aarzel niet, wacht niet op een ander en geef onze Jan een telefoontje (06-51614797 of mail naar [email protected]) en help mee!!! Het wordt zeer gewaardeerd.