#

Nieuwe sponsors

21-2
Het is vast niet onopgemerkt gebleven dat we sinds kort Jumbo als nieuwe sponsor hebben mogen verwelkomen. Zo kunnen klanten van de drie vestigingen met hun lege flessen sparen voor een nieuw scorebord, doen we mee met de spaaractie voor leuke clubartikelen en wordt Jumbo vanaf het seizoen 2019/2020 veldsponsor van veld 2 (jumboveld).

Met trots zeggen wij: Hallo Jumbo!!!

Naast de Jumbo mochten we in de afgelopen maanden ook Hans Spanjersberg Stucadoor verwelkomen als nieuwe bordsponsor. Sinds deze week is het reclamebord langs veld 2 te bewonderen. Dat is echter niet het enige. Leden van HV Spijkenisse krijgen ook nog eens 10% korting bij Hans Spanjersberg als ze bij het aanvragen van een offerte aangeven lid van HV Spijkenisse te zijn. Mocht je dus binnenkort een Stucadoor nodig hebben, neem dan contact op met Hans.
Last but not least mochten we ook NBK BV aan onze lijst van sponsors toevoegen. NBK is specialist in opslag en transport van ADR en accijnsgoederen. Sinds deze week is ook het bord van NBK BV langs veld 2 te bewonderen. Wij heten NBK BV van harte welkom als onze nieuwe sponsor en zien uit naar een mooie langdurige samenwerking.


 
21-2-2019 Sponsoring