#

Vier nieuwe bordsponsors voor HV Spijkenisse

20-7

Wederom kunnen wij jullie melden dat er vier mooi lokale bedrijven zich verbonden hebben aan HV Spijkenisse. Jullie zullen dan ook vanaf komend seizoen een mooi reclamedoek terug vinden langs onze velden van deze sponsors.

Stucwerk Rijnmond

Uiteraard kunt je uitstekend bij Stucwerk Rijnmond terecht wanneer je interesse hebt in stucwerk. Er zijn diverse soorten stucwerk, waaronder pleisterwerk, sausklaar, behangklaar stucwerk, spack spuiten , buiten stucwerk ook is er nog de zeer populaire variant sierpleister (spachtelputz) en tot slot de opkomende hype's beton/marmerlook, dieren print en roest/koper effect!!! Al deze vormen zijn weer onder te verdelen in subcategorieƫn. Als professionele onderneming met diverse specialisaties zijn zij van mening dat zij altijd in staat moeten kunnen zijn om u het beste te bieden. Dit kunnen zij jullie uitsluitend garanderen wanneer zij ieder project laten uitvoeren door onze eigen vak stucadoors. Kortom, stucwerk is een breed begrip. Zij werken samen met specialisten maar vooral samen met jullie.

Karsten Installatie

Karsten Installatie is al jaren een begrip in Spijkenisse. Niet alleen voor een nieuwe ketel maar ook voor al het loodgieterwerk. Ook voor onderhoud, sanitair, ventilatie ben je bij Karsten aan het juiste adres. Kortom voor vakwerk kun je terecht bij deze lokale ondernemer.

Flora4you

De eerste gecertificeerde duurzame bloemist in Spijkenisse vinden jullie in de stadhuispassage. Hier kun je prachtige boeketten aanschaffen met bloemen dagelijks direct van de veiling. Stap ook eens binnen bij Flora4you en laat je verassen door het kleurrijke en verse assortiment. Pure vakmensen staan voor je klaar. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem! Je bestelt eenvoudig via de website en zij zorgen ervoor dat het bezorgd wordt. Naast de prachtige bloemenzaak in het centrum van Spijkenisse is er ook de mooie bloemenzaak (Bloemplateau) op het winkelcentrum Plateau waar je terecht kunt voor een mooie bos.

FAB West Nederland

Het Financieel Adviesbureau West Nederland, of FAB West Nederland, opgericht in september 1999 is een klein bedrijf met een persoonlijke benadering. Rob Riekwel werkt alleen en kent daardoor al zijn klanten persoonlijk. In het algemeen bezoekt Rob de klanten thuis, waardoor zij in alle rust in een bekende omgeving alle vragen kunnen stellen die zij hebben. Rob doet zaken met meerdere maatschappijen maar heeft geen verplichtingen ten aanzien van omzet of andere zaken en kan dus onafhankelijke advies uitbrengen. Een verzekering of advies nodig? Maak eens een afspraak met Rob Riekwel.

Ook deze vier mooie lokale ondernemen heten wij welkom bij HV Spijkenisse.

 
20-7-2020 Sponsoring