#

Eerste week RFC 2021 achter de rug!

12-3

En zo zat gisteren de eerste week van de Recreanten Fit Challenge 2021 er al weer op. Onze recreanten vlogen uit de startblokken met op de eerste dag al gelijk 112 km die bij elkaar waren gesprokkeld door 15 recreanten. Na de eerste dag, waar nog een beetje gewend moest worden om de stappen- of fietsteller te activeren werd de tweede dag al gelijk het dagrecord verbroken met een dagstand van 184 km.

De recreanten kregen de smaak te pakken want op de derde dag werden er maar liefst 246 kmgeregistreerd. Ruim voor op het schema, maar met het slechte weer op komst kon dat geen kwaad.

Ondanks het slechte weer, waarbij het fietsen geen pretje was met windstoten boven de 100 km/u kunnen we jullie verklappen dat de recreanten de weektarget hebben gehaald.

De kop is er af en nu gaan we in de fase komen dat er doorgepakt moet worden. Er kan nog niet verslapt worden want dan kunnen ze zomaar het einddoel uit het zicht verliezen.

Maar liefst 23 recreanten hebben de eerste week voor deze kilometers gezorgd. Dat betekent ook dat er nog kilometers op de plank liggen van de overige recreanten die nog bij kunnen springen.

Henk Berkhof, één van de oudste recreanten, heeft besloten om op de fiets naar zijn werk te gaan en heeft alleen al 170 kilometers gemaakt. Henk gaat overigens nu niet alleen op de fiets naar zijn werk. Er zijn meer recreanten die nu de fiets pakken en de auto lekker laten staan. Alles voor de kilometers!

Ook de honden van de recreanten weten niet wat er gebeurd. Vier uitlaatbeurten per dag en geen ommetjes rond de parkeerplaats maar flinke wandelingen van 10 km. Deze honden zullen dus na deze maand ook helemaal afgetraind zijn.

Dan is het nu de tijd om de eindstand van deze week bekend te maken…..

Week 1: 1056 km !!!

Nog ruim drie weken te gaan. Alles is nog onder controle. De routes voor de komende week zijn al uitgestippeld! Succes heren en dames! Op naar de twee duizend!

 
12-3-2021 Algemeen