Nieuwe trainer Heren 1 seizoen 2021-2022

15-3

Komend seizoen moeten we noodgedwongen afscheid nemen van James Morris Williamson, de trainer van Heren 1 en JA1. In verband met het verlopen van het visum van James zal hij terug moeten keren naar Nieuw Zeeland.

De TC Heren senioren is dan ook op zoek gegaan naar een opvolger van James voor het komende seizoen. Na een zorgvuldig selectieproces waarin allerlei aspecten de revue zijn gepasseerd kunnen we jullie mede delen dat de TC overeenstemming heeft bereikt met een nieuwe trainer.

We zijn verheugd jullie te kunnen mede delen dat vanaf komend seizoen Michel Wijnbelt de nieuwe trainer/ coach van HVS Heren 1 zal zijn alsmede de trainer van HVS JA1.

Als oud speler en trainer van HV Spijkenisse is Michel geen onbekende van onze club. Daarnaast heeft de goed oplettende Michel afgelopen seizoen(en) al eens op ons veld zien staan als vrijwilliger bij het trainen van zijn dochter bij de dames senioren of als toeschouwer langs het veld. Na zijn vertrek bij HVS is Michel de afgelopen jaren bij diverse andere hockeyverenigingen aan de slag gegaan als trainer/ coach en heeft inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de hockeywereld.

Wij zijn zeer erkentelijk dat Michel voor HVS heeft gekozen en kijken samen vol vertrouwen uit naar de toekomst.

15-3-2021 Algemeen