#

Twee nieuwe bordsponsors HV Spijkenisse

11-10
We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat er twee mooie bedrijven zich hebben verbonden aan HV Spijkenisse. Jullie kunnen hun reclame uitingen terug vinden langs de velden op Sportpark Groenewoud.

Wil jij weer lekker in je vel zitten en een goede balans vinden tussen eten, bewegen en ontspanning? Wil je op verantwoorde wijze afvallen met af en toe toch nog gewoon dat stukje taart op een verjaardag? Daar helpt Danielle Regeer jou graag mee. Hoe? Met haar 1 op 1 begeleiding en het overzichtelijke 1:1 Dieet Stappenplan dat volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Interesse? Neem dan contact op met Danielle van 1op1 Dieet Spijkenisse!

Op zoek naar een fysiotherapeut in Spijkenisse die jou van jouw klachten af helpt? Edwin Spanjersberg helpt jou graag! Edwin Spanjersberg Fysiotherapeut is gevestigd in Spijkenisse en gespecialiseerd in fysiotherapie, manuale therapie, dry needling, medical taping en revalidatie. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft hij al vele mensen mogen helpen met hun (pijn-)klachten.

Wij verwelkomen Danielle en Edwin bij HV Spijkenisse
 
11-10-2021 Sponsoring