#

Nog één week te gaan voor de RFC21

28-3

Op naar de laatste week van de Recreanten Fit Challenge. Op vrijdag 5 maart begonnen de recreanten met als doel om in een maand tijd 4000 km te wandelen, te fietsen of hardlopend af te leggen. Zondag 4 april zit de maand er op en zullen gaan zien of het einddoel is gehaald.

De recreanten zit nog op het schema om het doel te halen, maar dan mag er de laatste week niets mis gaan. Afgelopen week werden er 951 km bij elkaar bewogen en dat is weer een kleine stijging ten op zichten van de week ervoor. De teller staat met 10 dagen te gaan op 3030,5 km.

De recreanten hebben zich voorgenomen om een eindsprint in te gaan zetten. Een aantal recreanten willen zelfs hun weekgemiddelde in de laatste week verdubbelen. Met die instelling zal de beoogde 4000 km zeker gehaald gaan worden, maar we zijn natuurlijk benieuwd waar het gaat eindigen.

Er komen een paar mooie warme dagen aan en de avondklok gaat volgende week een uurtje later in. Ideaal dus om nog even een avondwandelingetje gaan maken (vergeet dan niet om de stappensteller te activeren!!).

Nog even een weekje knallen en voor een prachtige eindstand.

 
28-3-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?