#

RFC 2021 volbracht!

6-4
Begin maart werd er door de recreanten gestart met de Recreanten Fit Challenge waarbij als doel werd gesteld om in een maand tijd minimaal 4000 km bij elkaar te wandelen, fietsen of hard te lopen. 

En de recreanten hebben, ondanks dat ze niet op het veld konden trainen als gevolg van de Covid-19 maatregelen van zich laten horen. De doelstelling werd ruimschoots behaald. In totaal zijn er.....

5065 KM

...afgelegd door de recreanten.

1166.1 km in week 1
913.1 km in week 2
915.3 in week 3
2034.5 km in week 4

Een geweldige uitslag waarbij de recreanten elkaar uitdaagde. Het was waanzinnig om te zien hoe idereen op zijn eigen manier hier enthousiast aan mee deed.

Met name de eindsprint was indrukwekkend. Een verdubbeling van het weekgemiddelde!!

Honden werden nog nooit zo vaak uitgelaten. En de auto bleef vaak staan ten faveure van de fiets. De groeps app leefde weer op en de recreanten zijn een nog hechtere groep geworden.

Het liefst gaan de recreanten ook weer lekker gezamenlijk het veld op om een balletje te slaan en een potje hockey te spelen. Tot die tijd zijn de recreanten druk bezig om de volgende Challenge te bedenken. Tevens dagen ze elk team uit om deze kilometers te evenaren! Wie pakt de handschoen op??

 
6-4-2021 Algemeen