ALV teruglezen?
Log in op mijn HVS en klik op Documenten onder de tab Club!
Nog geen verslagen.
Jongste jeugd coördinator
D2 - Noordwijk D2: 0 - 5

Wedstrijd verslag dames 2  HVSpijkenisse zondag 13 Mei 2018.

13-05-2018 15425 12:45 uur Noordwijk D2 Spijkenisse D2

Trainer: Alexander Taat
Coach: Alexander Taat
       Aanvoerder: Judith Versteeg
Nicolette Naomi (afwezig) Robin Anouk Flantua Sabine Judy (ziek) Mette Anouk Kroesen Rozanne Lisa Jaimy Anniek Luka (invallen D3) Denise Judith Isabeau (geblesseerd) Tess (invaller) Beau (invaller)
Top scorer:
1)     Lisa 10 doelpunten
2)    Naomi en Naomi H5 doelpunten
3)    Luka 4 doelpunten
4)    Renée 3 doelpunten
5)    Robbin, Isabeau, Esmee, Anniek en Naomi 1 doelpunt.
Kaartenklassement:
1.     Anniek 1x geel, 1x groen
2.     Lisa en Anouk K. 1x geel
3.     Naomi 2x groen
4.     Judith 1x groen
·         Na een jaar weer terug op het hockeyveld en ongetraind zo’n wedstrijd spelen dat kan niet anders dan de topper van de week zijn. Af en toe een zuurstoftank nodig maar overall een goede wedstrijd gespeeld,scherp, bedachtzaam en met vertrouwen. Lekker gedaan hoor Beau!
Kneusje van de week:
·         Ik heb 3 nominaties vandaag….. Robin die denkt dat skaten een goed plan is en daarbij een roze knie veroorzaakt. Anouk Kroesen die graag de kaas van het veld eet. Maar de echte kneus van de week kan niet meespelen door een gebroken rib. Opgelopen bij een botsing bij Leo een aantal weken geleden al weer. Isabeau lieverd we hopen dat je er snel weer bij kan zijn!
Positie
Alphen D4
Dordrecht D3
Leonidas D19

Noordwijk uit, een uur rijden en een eervolle vermelding voor Roos (ze weet zelf wel waarom ;-) ). Veel van de meiden zijn hier nog nooit geweest, ik wel want tsja waar ben ik eigenlijk niet geweest. Clubhuis is gelijk gebleven maar 2 mooie watervelden liggen er goed bij. Onze meiden bespreken in het jaren ’80 clubhuis de opstelling en onze Supersab staat graag VOOR stopper, want daar zit het woordje voor in… Lisa wil graag keepen zodat ik kan gaan spitsen maar goed dat laat onze aanvoerder niet zomaar toe.
Als we het veld opgaan is de focus wel op serieuze zaken gericht en gaan we hockeyen. Een heuse bondscheidsrechter die de wedstrijd gaat fluiten en er wordt een meid opgeleid tot cs+ scheids. Allemaal professioneel geregeld met begeleider en oortjes….. ziet er prima uit, nu maar hopen dat ze kunnen fluiten.
De eerste 20 minuten spelen we een prima partij en bewijzen de scheidsrechters dat ze dit kunnen. Wat een verademing een wedstrijd die lekker gefloten wordt! Noordwijk bedankt daarvoor.
Onze meiden hebben goede energie en we creëren wat kansen. Het lastige van een waterveld is dat het soms wat stuitert en als een lange klap dan doorschiet is Noordwijk er als de kippen bij om het af te maken. Beau en Nico vertragen de achterstand nog even maar kunnen de 1-0 niet voorkomen. En dan zijn onze meiden de controle even kwijt en klapt Noordwijk er nog een bal in. Zo staan we ineens binnen 5 minuten met 2-0 achter. In de rust proberen we orde op zaken te stellen maar is het vooral vrij stil. Is dit de stilte voor de storm of weten we het even niet? Het gaat eigenlijk vrij aardig maar de energie en wilskracht moet er weer even in. Lekker tikken en de snelheid iets omhoog dat zou Taat zeggen….
Na rust pakken we het even lekker op tot we een strafcorner tegen krijgen en ondanks dat wij even het overwicht hadden toch tegen de 3-0 aanlopen.
Dan is het wel gedaan en weten we dat we dit niet meer gaan rechtzetten. Het spel wordt wat grimmiger en er zijn al 3 meiden van Noordwijk met een groene kaart op de bank gezet. Als de scheids besluit om aan te geven dat de eerste die wat zegt er direct af vliegt. Onze meiden weten zich goed te gedragen maar het is dan toch Kroesen die eraf gaat. Ze loopt tegen een wat onhandige gele kaart op door haar stick te haken aan een tegenstander, per ongeluk maar goed we waren gewaarschuwd. 5 minuten met 10 meiden, en dan vliegt de 4-0 erin.
Onze meiden zijn er klaar mee en dat is te zien aan het spel dat we afleveren, net te laat, net niet scherp en Noordwijk wil wel.
Een aantal kansen en de eindstand is 5-0, onze meiden kelderen hierdoor naar de 7e plaats op de ranglijst.
Volgend weekend is het Pinksteren en zijn we vrij, maar daarna pakken we het weer lekker op!
Jullie Keep