Nieuw mobiel nummer?
Log in op de website of de app en verander je instellingen!
MB1 - R.G.H.C. Tempo '34 MB1: 4 - 4

Tempo ’34 MB1- HVS MB1                                                              3 november 2018

Vandaag moesten we onze 2de wedstrijd uit tegen Tempo ’34 spelen, met een lekker zonnetje aan de hemel kon dat in ieder geval geen spelbreker zijn.
Terugdenkend aan vorige week, waar we 2 gezichten hebben laten zien, was het vandaag de vraag welke we op zouden zetten.
Na een goede voorbereiding waar heel goed en hard getraind is, hoopte we dat we dit vandaag door konden zetten en de volle winst zouden pakken.
Met 2 afwezige, dus met 3 wissels kon er gefloten en aan de wedstrijd begonnen worden.
Het was HVS die meteen de toon wilde zetten en de overhand nam, maar na een paar minuten was het Tempo die de bal overnam en met een snelle counter ineens met 1-0 voor stond, wat gebeurd er hier nou??? En voordat we het een beetje besefte lag de bal er alweer in, 2-0.
Achterin ff wat anders neergezet, want de zus van Usain Bolt stond bij Tempo ’34, de spits die 15 meter in 3 seconde liep, dus moest Julie zich op offeren om er tenminste een paar seconde van af te krijgen. De verandering was alleen voorin wel voelbaar, maar gelukkig lieten we hierdoor onze koppie niet zakken en bleven op zoek naar de 2-1 en na een keiharde backhand lag de bal in het doel en nadat de 2-2 er eigenlijk gelijk achteraan kwam was het ff een schrik momentje, wat gebeurd hier allemaal. Na de 2-2 was het een soort van tenniswedstrijd want het spel ging van links naar rechts, van hun kant hard naar voren en van onze kant probeerde we combinerend op hun helft te spelen, maar konden niet goed vat krijgen op hun snelheid en het was dan ook dat Allesandra zich weer wat goed oppepte, na ff een paar minuten in een dippie te hebben gezeten, de ballen met verschillende reddingen uit het doel hield.
In de pauze ff de boel weer op scherp zetten en ze konden er weer tegen aan.
De tweede helft begonnen we goed en creëerde zelfs weer wat kansen en na een lekkere harde goed gemikte slag stonden we verdiend op voorsprong, helaas was dit voor korte duur want hoe effectief het ook is, het heeft, vind ik, niet veel met hockey te maken, want alles werd op de spits geslagen en die vuurpijl ging er dan ook weer in een wereldtijd vandoor en met een spetterend schot stond het weer gelijk, 3-3.
Omdat wij als 1 team door bleven strijden werd er na een goed 1-2-3tje, waar 2 van onze dames zich heel goed vrijliepen, de 3-4 ingetikt.
We konden ook hier weer niet lang van genieten want mevr. Bolt wurmde zich als een slag door de verdediging en knalde dwars door iedereen heen en de 4-4 lag weer in het netje.
Aan de eindstand te zien lijkt het een gelijk opgaande wedstrijd maar eigenlijk was het HVS die probeerde te hockeyen en Tempo gokte, met succes, op lange ballen op mevr. Bolt.
Als de dames zich vast gaan houden aan de goede combinaties en vechtlust kan het niet anders dan dat dat zich uit gaat betalen na 2 gelijke spelen.
Met 2 uit 2 en een doelsaldo van 0 staan we op de 5de plek maar daar gaat zeker verandering in komen.

Volgende week spelen we om 13.45 uur thuis tegen Barendrecht waar we de 3 punten gewoon in huis gaan houden.

1 voor alle en 16 voor 1. Jammer dat we geen winst wisten te pakken maar het plus punt van vandaag was het teamverband. TOP.

Tot volgende week.