Kopen of verkopen?
Log in op mijn HVS en klik op Vraag en aanbod onder de tab Club!
Route

Hockey Vereniging Spijkenisse ligt in sportpark Groenewoud aan de oostelijke tak van de "RING" (weg) door Spijkenisse.

Sportpark Goenewoud
Schenkelweg 110b / 112
3203 LE Spijkenisse
GPS: N 51 50.454, E 4 20.801 of Kruispad, Spijkenisse

Routebeschrijving per auto

Vanuit Rotterdam via Hoogvliet (Groene Kruisweg).
Over de Spijkenisserbrug bij verkeerslicht linksaf richting Ring en Centrum: Schenkelweg. Vijfde verkeerslicht links richting Maaswijk: Maaswijkweg. Meteen rechts parkeerplaats van sportpark Groenewoud.

Vanuit Rotterdam via Beneluxtunnel en van Brienenoordbrug.
Volg richting Europoort. neem afslag Hoogvliet (nummer 17), bij verkeerlcht linksaf Hoogvliet in. Ga 3 rotondes rechtdoor en sla daarna bij het 2e verkeerslicht rechtsaf richting Spijkenisserbrug.
Verder: zie boven.

Vanuit Botlektunnel (A15) en Oostvoorne.
Afslag Spijkenisse (nummer 16), links resp. rechtsaf over de Hartelbrug. Bij verkeerslicht linksaf: Groene Kruisweg. Rechtdoor tot rotonde , daar linksaf richting Ring/Centrum en Hoogvliet: Groenekruisweg. Bij vierde verkeerslicht rechtsaf richting Ring en Centrum: Schenkelweg. Verder zie boven.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Uitstappen metrostation Spijkenisse-Centrum. Met bus lijn 84 richting Maaswijk, uitstappen bij halte Zomertuinen. Lopen in de richting als waar de bus vandaan kwam. Bij rotonde rechtdoor, bij de parkeerplaats (schuin tegenover tankstation) linksaf richting sportveld.
Tijdsduur bus en lopen: minder dan 10 minuten.

Let op! Het adres van de vereniging (Schenkelweg) wijkt af van de ingang van het sportpark.
Deze is gesitueerd aan de Maaswijkweg.