Inloggen op HVS inloggen | Contactgegevens
Flats
Kopen of verkopen?
Log in op mijn HVS en klik op Vraag en aanbod onder de tab Club!
Wedstrijd verslagen
Op Stapel
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Wie is wie 
Zie ook menu-item "organisatie" voor een totaal overzicht van functionarissen en emailadressen.

Bestuur


Voorzitter

Pieter Taselaar

Als ouder van 4 hockeyende kinderen - Contijn, Mees, Rozeke en Julia - ben ik zo’n 20 jaar geleden bij HVS gekomen. In deze tijd ben ik onder meer actief geweest binnen de TC Jongste Jeugd en heb ik verschillende jongens- en meisjesteams gecoacht. De laatste jaren was ik met name een enthousiaste ouder langs de kant.

Tijdens de crisis in februari heb ik mij gemeld om de club er weer bovenop te helpen zonder de bedoeling om als voorzitter te eindigen. Ik heb deze functie echter met plezier en enthousiasme aanvaard en ben beschikbaar om deze rol ook komend seizoen te vervullen. Als jurist ben ik enige tijd rechter geweest en daarnaast ook al jaren werkzaam in de directie van een internationaal onderzoeks- en adviesbureau in Rotterdam.Secretaris
Wouter van Roon

Via een aantal vrienden ben ik zo'n twintig jaar geleden bij de hockey terecht gekomen. Na jarenlang in het derde gespeeld te hebben speel ik nu alweer een flink aantal jaar in Heren 2. Verder ben ik ook actief geweest als trainer, TC senioren en bestuurslid TC.

Tijdens de crisis heb ik geholpen met het op orde brengen van de financiën. Nu het ergste achter de rug is wil ik mijn steentje bijdragen in het verder opbouwen van de vereniging. Hierbij vind ik het belangrijk dat alle leden zich betrokken voelen bij de vereniging.

Als secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministratie (LISA) en de website van onze vereniging. Naast secretaris ben ik ook actief als trainer en coach van JE1, het team waarin mijn zoon Jasper speelt.Penningmeester
Raymond Bothof

Als ouder van een hockeyende zoon, heb ik me aangemeld om na de crisis mede vorm te geven aan de kascommissie.

Na deze interim rol heb ik me kandidaat gesteld om het penningmeesterschap in het eerste bestuur na de crisis op te pakken. Deze functie is me niet geheel ongewoon. In mijn verleden heb ik meerdere commissies en besturen gezeten, waar ik veelal wel iets met het beheer van de financien van doen had. Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met mijn opleiding tot accountant en mijn dagelijkse praktijk zijnde het beoordelen van complexe schades bij ondernemingen.  
Technisch Commissaris
Vera Smits

In 1985 ben ik als 9-jarige lid geworden van HV Spijkenisse. Toen nog met twee grasvelden en een gedeeld clubhuis met de tennisvereniging. In de loop van de jaren heb ik de club zien groeien. Er kwamen kunstgrasvelden en een eigen clubhuis.

Als speelster heb ik alle jeugdteams doorlopen en speelde ik in dames 1, dames 2 en nu in de veterinnen. Ik ben binnen de club op diverse manieren en in diverse commissies actief geweest onder meer als trainer van diverse teams, TC junioren, redactie clubblad en TC senioren.

Inmiddels ben ik naast lid ook ouder van een jeugdlid. Mijn zoontje van 4 hockeyt sinds een paar maanden bij de puppy’s. De crisis van "mijn cluppie” heeft me erg aangegrepen en ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het herstel.Facilitair Commissaris
Sandra van der Werf

Mijn naam is Sandra van der Werf en ik ben sinds 2010 betrokken bij onze hockeyvereniging. Zelf heb ik geen ervaring met de hockey sport maar mijn drie kinderen ondertussen wel en zij spelen alweer jaren met plezier bij HVS.

Ook al hockey ik zelf niet, voelde ik wel een verantwoordelijkheid om mijn steentje bij te dragen aan onze vereniging. Begonnen met de inkoop voor ons clubhuis en nu als facilitair commissaris. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar met een geweldig leuk team. Zonder deze vrijwilligers, hun kennis, ervaring en enthousiasme zou ik dit niet kunnen.

Zelf hecht ik waarde aan een positieve mentaliteit omdat je daarmee veel meer bereikt. Natuurlijk kan het altijd beter en anders maar hebt respect voor elkaar en geef elkaar af en toe een compliment.Sponsoring, Marketing en Communicatie Commissaris
Carlo Eijkels

Velen kennen mij als de vader van mijn dochters Robin en Renée die al sinds de hockeyschool lid zijn bij deze prachtige vereniging. Aangenaam, mijn naam is Carlo Eijkels, werkend in de olie-en gasindustrie als Manager Communicatie al jaren aangesloten als trainer-coach en spelend lid.

Voor mij zijn binnen onze hockeyvereniging drie elementen erg belangrijk en de drijfveer voor mijn bestuursfunctie; een gezonde en veilige sportomgeving creëren waar alle leden hockey  kunnen bedrijven, het ontwikkelen van een vrijwilligersorganisatie waar plaats is voor iedereen en tot slot, alles speelt zich af met respect voor elkaar.

Samen met de sponsorcommissie zet ik mij in om HVS een gezonde financiële basis te bieden door de warme samenwerking met sponsoren. Ook de relatie met onze hockeybond, gemeente en omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Heeft u suggesties of een concrete vraag? Mail naar [email protected]. Veel sportplezier bij HVS!
Commissies

TC Senioren
Geert Springeling

TC Junioren/ Jongste Jeugd Jongens
Vacant


TC Zaalhockey
Jaimy den Ouden

Mijn naam is Jaimy den Ouden, ik ben de moeder van Mila den Ouden, keepster van MC1. Ik ben al een aantal jaren teambegeleidster van het team van mijn dochter, dit doe ik ieder seizoen weer met heel veel plezier. Ik werk 2 dagen in de week bij DHL Supply Chain als receptioniste/telefoniste.

Wegens omstandigheden is Wendy Hoogeveen helaas genoodzaakt te stoppen met de zaalcoördinatie en is mij gevraagd dit (in ieder geval voor seizoen 2015-2016) op me te nemen. Ik ga er hier met veel enthousiasme aan beginnen met de hoop dat ik alles in goede banen zal kunnen leiden. Maar met wat hulp zal dit geen probleem moeten zijn.

Als er vragen zijn ben ik te bereiken via [email protected]

Groetjes, Jaimy den OudenSandra Schouten, wedstrijdsecretaris junioren Hockeyvereniging SpijkenisseWedstrijdsecretaris junioren
Sandra Schouten

Functieprofiel: Samen met de scheidsrechterscommissaris het wedstrijdschema voor de junioren in elkaar zetten en er voor zorgen dat dit schema tijdig op de KNHB en de HVS site gepubliceerd wordt.
Het plaatsen van de uitslagen op de KNHB site en het versturen van de wedstrijdformulieren naar de bond.
Ik maak in overleg met wedstrijdsecretarissen van andere clubs afspraken over de aanvangstijden van uit- en thuiswedstrijden (bij afwijkingen van het speelschema).
Verder schrijf ik de teams in voor de veld-, zaal- en de midwintercompetitie in en heb contacten met de KNHB over alle wedstrijdzaken en teamindelingen.Ledenadministratie
Katinka Verhagen

Marcel Rosbergenl, webmaster / functioneel beheer LISA, Hockeyvereniging SpijkenisseWebmaster & Functioneel beheer LISA
Marcel Rosbergen

Via mijn dochter Danique ben ik een aantal jaar geleden bij HVS terecht gekomen. Danique heeft vanaf de F-jeugd tot en met de C-jeugd bij HVS gehockeyd. Vanaf seizoen 2017 - 2018 heeft ze er voor gekozen om elders haar hockeycarrière voort te zetten. Naast webmaster probeer ik op zaterdag ook één of twee wedstrijden bij de jeugd te fluiten.

Als webmaster hou ik mij bezig met het organiseren van de nieuwsberichtgeving binnen de vereniging. Sinds de vereniging in 2012 is overgegaan naar de webtechnieken van LISA, ontmoeten de website en de ledenadministratie elkaar. Alle info op de site wordt hier verzorgd, denk aan wedstrijdplanning, teamindelingen, teamondersteuning, communicatie, contributie, sponsoring, enz. Gelukkig hoef ik dat niet allemaal alleen te doen. Alle bestuurs- en commissieleden werken hieraan mee door hun deel van het systeem te onderhouden. Ik zal ze hierbij indien nodig ondersteunen en jullie voorzien van de laatste nieuwtjes.
 
 
Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie