Werving

HVS is een financieel gezonde vereniging waar de standaard activiteiten voor alle leden kostendekkend zijn door contributies. De ambities van de club reiken echter verder. Meer geld besteden betekent meer mogelijkheden voor de jeugd (breedte) en voor tophockey (onze vlaggenschepen Heren 1 en Dames 1). De extra budgetten voor het jeugdbegeleidingsplan en voor de hoogste senioren elftallen moeten komen uit extra inkomsten. Daarnaast betekent de toekomstige verbouwing van ons clubhuis aanpassing van het meubilair. Extra activiteiten, zoals feesten voor junioren en senioren, de vrijwilligersbarbeque en het schoolhockeytoernooi, worden gedeeltelijk bekostigd met sponsorgeld. Elke bijdrage is dan ook meer dan van harte welkom.

In de sponsormap staan alle mogelijkheden voor sponsoring. Hier vindt u ook de contactgegevens.

De sponsormap kunt u hier vinden: sponsormap HVS