Nieuw mobiel nummer?
Log in op de website of de app en verander je instellingen!
Proeftraining

Een ieder wordt in staat gesteld een drietal keren mee te trainen. Inschrijven voor proeftrainingen doet u via het inschrijfformulier. Kies dan bij "gewenst lidmaatschap" voor "Proeftraining max 3X" waarna het bij de ledenadminstratie ter behandeling komt. Na deze 3 proeftrainingen besluit u over het definitieve lidmaatschap. Indien u niet bent ingeschreven als lid bent u niet verzekerd.
Proeftrainingen voor de Hockeyschool starten de eerste woensdag van de maand en alleen via aanmelding op de website.

Het is goed rekening te houden met de veiligheidsvereisten. Denk dan aan scheenbeschermers en een bitje. Voor kinderen is dit zelfs verplicht.
Bitjes kunnen bij elke sportzaak gekocht worden. Veel kinderen lenen voor de eerste keer "voetbal"scheenbeschermers van een vriendje. Deze voldoen voor de eerste paar keer. Een hockeystick kan geleend worden van de hockeyvereniging. Voor het trainen kunnen gewone sportkleren gebruikt worden, liefst met schoenen die niet te glad zijn.

De minimum leeftijd om in te schrijven voor de proeftrainingen is 6 jaar.