In de strijd voor sportiviteit
Meisjes AB coördinator

zondag 22 april 2018

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 23 juni gaan we van start, met de jongste en de oudste jeugd op Hockey vereniging Spijkenisse.

Na enige tijd wachten door het onvoorspelbare weer hier in Nederland kunnen jullie je nu weer inschrijven voor een leuke en leerzame dag hockeyen met de 1.2.3.hockey! methode.

De clinic is voor de D en E jeugd (10:00 uur - 12:00 uur) en voor de A t/m C jeugd (13:00 uur - 15:00 uur).

Inschrijven:

De kosten zijn €25,- per persoon. Inschrijven kan nu via onderstaande link.

vrijdag 20 april 2018

Nieuwsafbeelding

Morgen is de laatste competitieronde voor de jeugdteams voor de meivakantie. De competitie voor de jeugdteams wordt weer hervat tijdens het weekend van de Pinksteren.

De competitie van de seniorenteams gaat een week langer door (29 april) en zullen een week eerder weer beginnen (13 mei).

dinsdag 17 april 2018
Hoe zorg je ervoor dat spelers luisteren tijdens je uitleg maar voorkom je dat ze het gevoel hebben weer op school te zitten? Deze week 3 tips om de aandacht van je spelers te krijgen en vast te houden.

Uitdaging 1

Trainer: Leg je oefening uit in 30 seconden.

maandag 16 april 2018
Het mega gave E&F KidsPower hockeykamp is er weer in de meivakantie voor de sportieve en hockey gekke kids van 6 t/m 10 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen voldaan naar huis om uit te rusten en te slapen.

maandag 16 april 2018
Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de meivakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 14 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 21.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen.

vrijdag 6 april 2018

Nieuwsafbeelding

De Hockeyschool, wie is er niet begonnen? Een redelijk aantal van onze huidige leden is begonnen met hockey bij de Hockeyschool. Elke woensdagmiddag trainen onze leden van 6 jaar op een leuke manier om de basis onder de knie te krijgen. Een aantal jaar geleden is de Cool Kids competitie opgezet die dit seizoen ook omarmt is door het district Zuid-Holland van de KNHB. HVS heeft hiervoor 2 teams ingeschreven:

CK-MF1, een team bestaande uit 8 meisjes. CK-MixF1, een team bestaande uit 4 jongens en 4 meisjes.

maandag 2 april 2018

Nieuwsafbeelding

Er is hard gewerkt om HockeyPraktijk van enkele zeer nuttige updates te voorzien. Hierin is de feedback meegenomen die we van de gebruikers hebben gekregen. Bedankt voor alle input!

In deze nieuwsbrief bespreken we de drie belangrijkste vernieuwingen.

maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

woensdag 14 februari 2018

Nieuwsafbeelding

Hockey is een prachtige tijdbesteding waar geest en lichaam op een recreatieve manier worden uitgedaagd. Wanneer dit op een gezonde manier gebeurd draagt dit bij aan een langer en kwalitatief beter leven. De omgeving speelt daarbij een belangrijke factor. Onze accommodatie is daar een voorbeeld van.

Geheel in lijn met het genomen besluit op de afgelopen ALV gaan wij de wens van leden, de KNHB, de gemeente en andere organisaties volgen; een deel van ons terrein wordt rookvrij.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring

Sponsor wedstrijdbal
29 apr 12:45u
HVS D1 - Prinsenbeek D1

Uw sponsornaam hier?

Sponsor wedstrijdbal
29 aprt 14:45u
HVS H1 - Souburgh H1

Uw sponsornaam hier?

Mini van de week sponsor

HVS CLUBAPP

Uw advertentie op deze pagina? Neem contact op met de sponsorcommissie en lees onze sponsormap.

KNHB