Kopen of verkopen?
Log in op mijn HVS en klik op Vraag en aanbod onder de tab Club!
Meisjes AB coördinator

zaterdag 16 juni 2018
Woensdag 13 juni was er weer het jaarlijkse schoolhockey toernooi. Eigenlijk zat alles mee. Veel teams van diverse scholen, veel publiek, mooi weer maar vooral heel veel kinderen die zin hadden in een pot hockey! 18 teams van de groepen 6 tot en met 8 hadden zich ingeschreven dit jaar en waren verdeeld over de vier poules.

zondag 22 april 2018

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 23 juni gaan we van start, met de jongste en de oudste jeugd op Hockey vereniging Spijkenisse.

Na enige tijd wachten door het onvoorspelbare weer hier in Nederland kunnen jullie je nu weer inschrijven voor een leuke en leerzame dag hockeyen met de 1.2.3.hockey! methode.

De clinic is voor de D en E jeugd (10:00 uur - 12:00 uur) en voor de A t/m C jeugd (13:00 uur - 15:00 uur).

Inschrijven:

De kosten zijn €25,- per persoon. Inschrijven kan nu via onderstaande link.

dinsdag 5 juni 2018

Nieuwsafbeelding

Voor de C t/m A junioren zit de competitie er op voor de D-junioren is komend weekend de laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Een aantal teams zullen nog mee doen aan één of meer hockeytoernooien. In verband met de opening van het clubhuis wil de barcommissie graag weten welke juniorenteams op welke dagen nog blijven trainen.

Geef je niets door en wil je wel trainen, dan loop je het risico voor een dicht Sportpark of clubhuis te staan.

dinsdag 5 juni 2018

Nieuwsafbeelding

De scheenbeschermers kunnen bijna in een welverdiend sopje en de sticks kunnen op vakantie maar voordat het zover is willen wij graag met  onze vrijwilligers  dit seizoen op passende wijze afsluiten. Dit doen wij samen met  het jaarlijkse Sponsor –en relatietoernooi  om de  ‘Lekker belangrijk trofee 2018’ .

Onder het genot van een drankje, een hapje, live muziek en een sportief wedstrijdje kunnen we samen terug kijken op een seizoen vol sportmomenten.

vrijdag 11 mei 2018

Nieuwsafbeelding

Mocht je besloten hebben om niet langer door te gaan met hockey bij HV Spijkenisse, dan vinden wij dat erg jammer. We hopen dat je een leuke tijd hebt gehad en dat je later nog steeds met plezier kunt terug kijken op de periode dat je deel uit maakte van de HVS Familie.

Zorg in ieder geval dat je tijdig op zegt. Hiermee voor kom je dat je lidmaatschap weer verlengd wordt wat ook inhoudt dat er voor dat jaar contributie betaald zal moeten worden. Ook helpt het ons bij het indelen van de teams voor komend seizoen.

woensdag 16 mei 2018
De afgelopen periode is de TC druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Naast alle teamindelingen en trainingsschema’s betekent het ook dat we druk bezig zijn geweest om de begeleiding van onze eerste teams rond te krijgen.

woensdag 6 juni 2018

Nieuwsafbeelding

Laatste update teamindeling is uitgevoerd op 6 juni 2018.

De  voorlopige  teamindeling voor seizoen 2018-2019 is klaar. In goed overleg met alle aanvoerders is er een teamindeling gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen van alle spelers.

maandag 28 mei 2018

Nieuwsafbeelding

De teamindelingen voor komend seizoen zijn beschikbaar. Zoals eerder aangegeven zijn de selectietrainingen voor de MA1 verplaatst. Mocht je na de training niet in de MA1 team worden geplaatst, dan wordt je automatisch in MA2 geplaatst.

De teamindeling is terug te vinden na inloggen in LISA team, vervolgens via het dashboard naar [club] => [documenten] => [Teamindelingen 2018 - 2019].

Inloggegevens kwijt, stuur een mailtje naar de  webmaster  voor nieuwe inloggegevens.

donderdag 24 mei 2018
Zondag 22 Mei werden de NK Shoots Outs gehouden in Pijnacker. HVS Kwam met 5 deelnemers: Lisa Wanner, Alessandra Lebbe, Luna vd Boogaard, Davis Steel en Lucas Switsar.

Ze hadden er heel veel zin in. Onze drie meiden mochten meteen beginnen. Na een spannende eerste ronde waren ze alle drie net niet door en mochten ze het nog een keer proberen in de herkansing.

Toen was het tijd voor de jongens. Maar ook David en Lucas lukte het helaas niet om in een keer door te gaan na de halve Finale.

dinsdag 8 mei 2018
Terwijl het seizoen nog in volle gang is en er nog veel trainingen en wedstrijden in de planning staan, is de TC achter de schermen al een tijdje bezig met de teamindelingen voor het volgende seizoen (2018/2019). In dit bericht eerst de planning en daaronder een korte toelichting.

Belangrijke data teamindelingen junioren meisjes

maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

woensdag 14 februari 2018

Nieuwsafbeelding

Hockey is een prachtige tijdbesteding waar geest en lichaam op een recreatieve manier worden uitgedaagd. Wanneer dit op een gezonde manier gebeurd draagt dit bij aan een langer en kwalitatief beter leven. De omgeving speelt daarbij een belangrijke factor. Onze accommodatie is daar een voorbeeld van.

Geheel in lijn met het genomen besluit op de afgelopen ALV gaan wij de wens van leden, de KNHB, de gemeente en andere organisaties volgen; een deel van ons terrein wordt rookvrij.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring