HVS Clubapp

zondag 13 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Aanstaande woensdag 16 januari start de spaaractie van de drie Jumbo’s in Spijkenisse. Vanaf die dag kan je 10 weken lang zegels sparen voor gratis sportartikelen van HVS met jouw eigen naam. De kick-off van de actie vindt om 13.30 uur in ons clubhuis plaats. Kom allemaal naar het clubhuis want met het nemen van een strafbal kan jouw eerste zegel al verdiend worden.

vrijdag 11 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Terwijl alle andere teams hun wedstrijden in de zaal afwerken, gaan de bikkels van JF1, MF1 en MF2 zaterdag a.s. gewoon het veld op voor hun eerste wedstrijden in het kader van de MidWinterCompetitie. In de MWC komt de gehele poule samen bij één vereniging en speelt dan om zowel 11:00u als 12:00u een wedstrijd.

vrijdag 11 januari 2019

Nieuwsafbeelding

HockeyFood is een super-eenvoudige tool voor uw (ook beginnende!) zaalcoaches. Een Netflix-achtige oplossing met veel zaal-content.
Komend weekeinde gaan weer vele coaches de zaal in. Met deze module in de HVS club-app kun je meteen aan de slag. Ook al coach je voor het eerst in de zaal.

donderdag 10 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Vanaf 16 januari gaan wij samen met JUMBO Vlinderveen, JUMBO Hadewychplaats en JUMBO Groenewoud van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO’s sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

dinsdag 8 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Zonder onderhoud valt alles uiteindelijk in -of uit elkaar. En dus hebben wij recentelijk een oproep gedaan om onze accommodatie weer een onderhoudsbeurt te geven. En ja hoor, de veterinnen hebben de kwast opgepakt en zijn als eerste vrijwilligers deze week van start gegaan met ammoniak, schuurmachine, roller en kwast om de hal van ons clubhuis eens goed onder handen te nemen. Het ziet er nu al een stuk frisser en beter uit dus dames; geweldig!

zondag 6 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Op woensdag 16 januari gaat er een nieuwe en unieke spaaractie van start bij de JUMBO’s Vlinderveen, Groenwoud en Hadewychplaats. Alle leden van onze vereniging kunnen deelnemen aan deze actie.

Houd de Facebook pagina’s van de deelnemende winkels in de gaten om op de hoogte te blijven over deze actie. Nog voor de start van de actie kan er zelfs al iets gewonnen worden.

Ben jij ook zo benieuwd?

vrijdag 4 januari 2019

Nieuwsafbeelding

UPDATE : Het is de KNHB niet gelukt om de mailtjes met de codes te versturen. LISA heeft dit voor komend weekend op zich genomen. De teambegeleiders ontvangen dus een mailtje van LISA met de codes en niet van de KNHB.

Per 1 januari is het digitale wedstrijdformulier gewijzigd. Werd voorheen gebruik gemaakt van 1 wedstrijdcode, vanaf heden wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende codes. Één code voor de scheidsrechters en voor elk team daarnaast een aparte code.

vrijdag 4 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Elk jaar organiseert de internationale hockey federatie (FIH) de verkiezing voor de Hockey Star Awards. Hierbij is Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands team, maar ook bekend van de keeperschool GoalieWorks, genomineerd voor de de beste keeper van 2018.

Jullie kunnen nu online op hem stemmen om te zorgen dat hij die welverdiende award ook daadwerkelijk gaat krijgen.

Ga via deze link naar de website van de FIH Goalkeeperverkiezing

donderdag 3 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Jan Hofman is druk bezig met het onderhoud van ons clubhuis. Hierbij dienen er nu een aantal deuren geverfd te worden waarbij Jan graag wat hulp wilt gebruiken.

Hierbij het verzoek aan de leden en aan handige ouders om een kwastje bij te springen. Neem even contact op met Jan over Hoe, Wat en Wanneer. Dit kan met het onderstaande telefoonnummer.

Jan Hofman: 06-51614797

Hoofdsponsoring