HVS is ook actief op

De agenda is leeg

donderdag 12 juli 2018

Nieuwsafbeelding

Ook dit jaar wordt door een aantal vrijwilligers weer de gezellige Zomeravondhockey georganiseerd. Op de vrijdagavonden vanaf komende vrijdag tot en met vrijdag 24 augustus zal de Zomeravondhockey plaats vinden. Ben je dus niet met vakantie en heb je zin om een balletje te slaan, dan ben je welkom!

donderdag 12 juli 2018

Nieuwsafbeelding

Met het bekend zijn van de teams zijn er wellicht al coaches, begeleiders, ouders en/of vrijwilligers die zich willen hardmaken voor de sponsoring van teams. Zo hebben wij vorig jaar 16 teams gehad met een sponsor van wedstrijdshirts, trainingspakken, een sporttas of een sweater/ hoodie. Geweldig! Dit soort extraatjes maken het leuk voor de teams, de spelers en de naamsbekendheid van de sponsor of gulle gever. Daarnaast geeft een mooi aangekleed en verzorgd team ook een goede indruk.

dinsdag 10 juli 2018

Nieuwsafbeelding

In de bijlage kunnen jullie het CONCEPT trainingsschema vinden welke vanaf maandag 27 augustus van kracht zal zijn.

Let wel dit is slechts een concept! Nog niet alle teams zijn voorzien van trainers en er zullen dus zeker nog wijzigingen kunnen plaats vinden na aanleiding van het invullen van de openstaande trainers vacatures.

woensdag 4 juli 2018
Met acht teams stonden ze er klaar voor; sponsors, politieke partijen en onze veteranen. De band ‘Rehearsed’ was er ook klaar voor en de dames en heren van onze selectieteams hadden de organisatie strak in handen. De weergoden hadden er ook zin in dus na de openingswoorden van voorzitter Pieter gingen de teams op twee velden de strijd aan. Het blijft altijd een leuk schouwspel om getrainde hockeyers en goedwillende recreanten met weinig ervaring lekker aan de gang te zien gaan. Met soms handen verkeerd aan de stick, een onwennige

donderdag 28 juni 2018

Nieuwsafbeelding

Vanaf 29 juni zijn wij, bestuur en commissies, met zomerreces. We gaan genieten van onze welverdiende vakantie en zijn daarom beperkt bereikbaar. Achter de schermen gaan we natuurlijk wel gewoon door met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De trainingen zullen, behalve voor dames 1 en heren 1, weer starten in de week van 27 augustus.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen.

maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring