Geen inlogcode ontvangen?
Ook voor teamondersteuners.

vrijdag 21 september 2018

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 20 oktober 2018 nodigt Rabobank alle hockeyfans uit voor een dag vol hockeyplezier op de Rabo Hockey Fandag. Spelers van het Nederlands Elftal Heren en Dames komen naar Kampong toe en zijn de hele dag aanwezig zijn om met jou en je team te hockeyen. Meld nu je team aan en krijg hockeyles van de spelers uit Oranje!

Aanmelden kan via:  https://www.rabohockeyhelden.nl/

vrijdag 21 september 2018

Nieuwsafbeelding

In verband met de herinrichting van de Buurtweg zullen er vanaf maandag 24 september omleidingen zijn richting de velden op de Roggewoning.

De werkzaamheden starten op maandag 24 september aan de kant van de Zijdeweg. Het (auto)verkeer kan dan alleen via de afrit vanaf de N14 (Landscheidingsweg) de Roggewoning bereiken.

Het vertrekkende verkeer kan het terrein via het viaduct richting de Waalsdorperlaan/Duindigt verlaten. Deze fase zal vijf à zes weken in beslag nemen.

maandag 17 september 2018

Nieuwsafbeelding

Afgelopen dinsdag 28 augustus was het weer de jaarlijkse hapdag voor nieuwe bitjes. SPTL heeft in samenwerking met onze sponsor Orthodontist W.A. Verhoef deze hapdag verzorgd.

De bitjes zijn inmiddels gemaakt en kunnen vanaf komende woensdag 19 september, in het clubhuis worden opgehaald.

maandag 17 september 2018

Nieuwsafbeelding

De zomer is voorbij, de dagen worden korter, tijd dus voor het Oktoberfest! Op vrijdag 19 oktober in het clubhuis van HVS voor alle senioren en A-junioren. Zie voor meer info de bijgevoegde flyer.

woensdag 12 september 2018

Nieuwsafbeelding

Binnenkort lanceren wij de nieuwe club-app. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is.

De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app

vrijdag 31 augustus 2018

Nieuwsafbeelding

De veldcompetitie moet nog beginnen, maar achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt aan de zaalcompetitie. Eén van de zaken die geregeld moeten worden is scheidsrechters voor in de zaal.

Voor de veldcompetitie worden de scheidsrechters door HVS ingedeeld. Voor de zaalcompetitie is het team zelf verantwoordelijk voor regelen van een scheidsrechter. Voor elke wedstrijd (uit en thuis) dient een team een scheidsrechter te leveren. Vanaf de D-jeugd dient deze in het bezit te zijn van een clubscheidsrechterskaart.

donderdag 12 juli 2018

Nieuwsafbeelding

Met het bekend zijn van de teams zijn er wellicht al coaches, begeleiders, ouders en/of vrijwilligers die zich willen hardmaken voor de sponsoring van teams. Zo hebben wij vorig jaar 16 teams gehad met een sponsor van wedstrijdshirts, trainingspakken, een sporttas of een sweater/ hoodie. Geweldig! Dit soort extraatjes maken het leuk voor de teams, de spelers en de naamsbekendheid van de sponsor of gulle gever. Daarnaast geeft een mooi aangekleed en verzorgd team ook een goede indruk.

donderdag 30 augustus 2018

Nieuwsafbeelding

Emoties zijn onlosmakelijk verbonden met de sport. Het leren omgaan met emoties tijdens de sport helpt kinderen in het dagelijks leven. Goed kunnen winnen en verliezen is een kunst.

Beide zijn ervaringen waarmee je moet leren omgaan. De emotie die bij sport hoort, kan voor prachtige momenten zorgen, maar ook voor grote teleurstellingen.

Wel eens boos

dinsdag 10 juli 2018

Nieuwsafbeelding

In de bijlage kunnen jullie het CONCEPT trainingsschema vinden welke vanaf maandag 27 augustus van kracht zal zijn.

Let wel dit is slechts een concept! Nog niet alle teams zijn voorzien van trainers en er zullen dus zeker nog wijzigingen kunnen plaats vinden na aanleiding van het invullen van de openstaande trainers vacatures.

maandag 5 maart 2018

Nieuwsafbeelding

Met Driekleur Verzekeringen Spijkenisse als nieuwe sponsor hebben wij een nieuwe enthousiaste partner gevonden. De financiële dienstverlener heeft ook frisse ideeën voor niet alleen ons als vereniging maar ook voor u als lid.

Nieuw is de speciale link binnen de HVS-app, terug te vinden onder ‘nieuws’. Via deze link krijgt u rechtstreeks toegang tot een mooi voorstel voor zowel u als onze club! En mooi voorbeeld van wederkerigheid.

Hoofdsponsoring
Golden sponsoring