#

Nieuwe website nog niet helemaal klaar maar wel functioneel

6-2
Vandaag is na heel veel uren werk de nieuwe HVS-website online. De website is nog niet helemaal klaar maar al wel functioneel.

Zo moeten er nog diverse foto's bij de onderwerpen worden toegevoegd waarbij nu nog het HVS-logo staat. Daarbij willen we graag een beroep doen op de HVS-leden en hun fans. Heb je een leuke foto die helemaal bijeen onderdeel past of misschien kun je gaan maken, stuur deze dan naar [email protected]. Zet bij het insturen erbij voor welk onderdeel jij de foto in gedachten had. Uit de mooiste en leukste inzendingen zullen we dan de definitieve foto kiezen die op de website komt. Voorwaarde is dat de foto's minimaal 800x600px groot moeten zijn.

Bij het maken van de website worden items uitvoerig getest, echter er blijven altijd foutjes binnensluipen. Mocht je dit tegenkomen, stuur dan even een mailtje naar de [email protected] vermeld hierbij wat de fout is en welk besturingsprogramma je hierbij gebruikt hebt. We zullen al deze bugs verzamelen en vervolgens weer proberen op te lossen.
 
6-2-2019 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?