#

Week twee van de RFC 2021

19-3

En dat is week twee van de Recreanten Fit Challange 2021. We zijn bijna op de helft en gaan lekker. Vorige week kwamen na de bekendmaking van de tussenstand nog een aantal gemaakte kilometers binnen. We kunnen dus de eerste week corrigeren met 110 km. Niet 1056 km maar 1166 km zijn er vorige week afgelegd.

We hadden niet elke dag mooi weer en een tweede week is toch lastiger als je zo goed de eerste week uit de startblokken bent gekomen. Toch kunnen we meedelen dat we nog rond het schema gaan welke uit moet komen op de gewenste 4000 km.

Deze week zijn er 909 km afgelegd. Wellicht komen er ook nu weer nog wat kilometers van afgelopen na ijlen en kunnen we volgende week wederom een gecorrigeerde stand melden.

Na twee weken zijn er nu 2075 km afgelegd. Mooi op het schema dus, maar nu komt de derde en zwaarste week. Dit is de week dat we karakter moeten tonen en toch die fiets moeten pakken als we naar buiten kijken en we verleid worden door een blinkende, warme, winddichte auto voor de deur.

Vergeet niet je app te starten zodra je gaat lopen en fietsen. Op naar de drieduizend komende week!

 
19-3-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?