#

Trainerscoördinator en trainingen seizoen 2019-2020

20-6
In de ledenvergadering is het al aangekondigd. Volgend seizoen hebben wij een trainersco√∂rdinator! Harry van den Brink, bij jullie misschien al bekend als trainer/coach van dames 1 en trainer van diverse jeugdteams het afgelopen seizoen, zal deze functie invullen. Het doel van deze functie is het verbeteren van de kwaliteit van trainingen en trainers. Dit naar aanleiding van de behoefte die er is bij veel trainers en bij de vereniging. 

Harry zal contact onderhouden met de trainers (en coaches), trainingen bezoeken en gevraagd en ongevraagd advies geven aan trainers. Ook het opleiden van trainers door (korte) cursussen, thema avonden organiseren en begeleiding op het veld hoort in het takenpakket. Alles in samenwerking met de TC. 

Als voorbereiding op het komend seizoen gaan we eerst inventariseren wie training wil geven. Een aantal van jullie heeft dit al kenbaar gemaakt via de lijnco√∂rdinatoren en een aantal misschien nog niet. Vind je het leuk om het komend seizoen training te geven? Laat het dan weten via [email protected]. Zet ook je wensen en beschikbaarheid in de mail, dan kunnen we hier rekening mee houden. 
20-6-2019 Technische Commissie