Teamfoto uploaden?
Ondersteuners loggen in en plaatsen bij Overzicht onder Ik.
Natuurlijk een kopie naar de webmaster.
Meisjes AB coördinator

Soort lidmaatschap Peildatum 1 oktober 2017-2018 Inschrijfgeld
Seniorlid
Recreant
Knotshockey
Hockeyschool
Puppyhockey
18 jaar en ouder
A -jeugd is 16 t/m 17 jaar
B -jeugd is 14 t/m 15 jaar
C -jeugd is 12 t/m 13 jaar
D -jeugd is 10 t/m 11 jaar
E -jeugd is 8 t/m 9 jaar
F -jeugd is 6 t/m 7 jaar
Niet op basis van leeftijd

Zaalhockey

In het seizoen 2017 - 2018 wordt de zaalhockey voor senioren welke hebben aangegeven zaalhockey te willen spelen € 20,00 in rekening gebracht. De factuur inzake de zaalhockey wordt 1 november 2017 verstuurd.

Voor jeugdleden is zaalhockey verplicht in verband met hun technische ontwikkeling. Het bedrag voor de zaalhockey is daarom al onderdeel van de contributie en zal niet separaat worden gefactureerd.

Korting indien men lid wordt ná 1/1/2018

Indien u lid wenst te worden na de winterstop, tweede helft seizoen start eind februari 2018, betaalt u voor het restant van het seizoen maar 50% van de normale contributie. Indien u lid wordt na 1 april 2018 betaalt u geen contributie voor de rest van het seizoen. Het entreegeld bent u echter altijd volledig verschuldigd.

Betalingsvoorwaarden

De facturen worden in juli 2018 verstuurd. De betaling dient voor 1 augustus plaats te vinden. De leden die niet betaald hebben zonder een regeling te hebben getroffen met de penningmeester, krijgen een herinnering, eventueel verhoogd met een boete ter hoogte van € 12,50. Bovendien zijn deze leden vanaf dat moment niet meer speelgerechtigd totdat de volledige contributie inclusief boete betaald is.

Speelverbod

Leden die niet tijdig aan hun betalingsverplichting voldoen en géén speciale regeling met de penningmeester hebben getroffen, krijgen een speelverbod tot het moment dat de contributie volledig voldaan is. Een speelverbod zal middels een schrijven aan het betrokken lid, de technische commissie én de captain/coach van het betreffende elftal worden meegedeeld.

Niet in staat om te betalen

Indien u niet in staat bent de verschuldigde contributie te voldoen dient u voor 1 augustus 2018 contact op te nemen met de penningmeester. Deze zal dan met u overleggen op welke wijze de betaling wel kan geschieden. In een aantal gevallen is het mogelijk om een bijdrage in de contributie te krijgen van de gemeente. De bijdrage is onderdeel van de Individuele Minima Toeslag. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.nissewaard.nl/werk-en-inkomen/werk-en-inkomen_to/individuele-minima-toeslag-.htm
Daarnaast is er nog de mogelijkheid om contact op te nemen met Stichting Leergeld Voorne-Putten. Zie hiervoor www.leergeld.nl.

Tussentijdse opzegging

Tussentijdse opzegging of tijdelijk niet kunnen spelen geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van de contributie. Uitzondering is het niet kunnen spelen vanwege zwangerschap en een blessure langer dan zes maanden, mits vooraf schriftelijk kenbaar gemaakt aan de technische commissie. Restitutie vindt plaats aan het einde van het seizoen.

Opzeggen lidmaatschap

Indien u het lidmaatschap opzegt in de periode tussen 1 juni 2017 en aanvang van het seizoen 2017/2018 bent u het gehele contributiebedrag voor het seizoen 2017-2018 schuldig.
Opzeggingen voor het komende seizoen dienen vóór 1 juni 2018 in bezit te zijn van de ledenadministratie. Opzeggen kunt u alleen na inloggen op LISA Team via het opzegformulier onder het kopje "Club". U heeft het lidnummer en wachtwoord nodig dat u verkregen heeft bij inschrijving. Deze gegevens kunt u bij verlies opvragen via de webmaster. Indien u alleen uw wachtwoord vergeten bent, klikt u op de link achter "Inloggegevens vergeten?" Uw correcte e-mailadres dient in beide gevallen wel bekend te zijn in de ledenadministratie.

Rekeningnummer HV Spijkenisse
Alle betalingen aan HV Spijkenisse dienen gedaan te worden op rekeningnummer NL27 RABO 0133418316